PKF Finconta “transferă” un manager de la Deloitte India

Compania de audit și consultanță fiscală PKF Finconta, locul 10 în topul firmelor din București din acest domeniu, l-a numit pe Nilanjan Nag la conducerea echipei de Transfer Pricing.

Nilanjan Nag vine din India, unde în ultimii nouă ani a lucrat la Deloitte, în departamentul de prețuri de transfer, după alți doi ani petrecuți în departamentul similar al PwC. Are o experiență solidă în ceea ce privește conformitatea cu legislația privind prețurile de transfer și a coordonat angajamente complexe de planificare și auditul prețurilor de transfer. A fost implicat în proiecte legate de documentația globală a prețurilor de transfer și are experiență în evaluarea proprietății intelectuale.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Nilanjan Nag a absolvit Facultatea de Contabilitate din cadrul Universității din Calcutta și are o diplomă de Master în Business Management de la Institutul Național de Tehnologie din West Bengal. În România, va dezvolta echipa și serviciile de Transfer Pricing ale PKF Finconta, pe o piață pe care 44 la sută dintre companii spun că tema prețurilor de transfer este de importanță crescută pentru ele, iar 70 la sută spun că pregătesc documentația privind prețurile de transfer cu scopul reducerii riscului de controversă.

DESPRE PKF FINCONTA

De peste 23 de ani, este una dintre principalele zece firme de servicii profesionale din România. Ca membră ai PKF International Ltd., este parte dintr-o rețea internațională de firme independente din punct de vedere legal, ce oferă consultanță și audit oriunde în lume. Grupul PKF Finconta este format din patru societăți cu capital românesc: PKF Finconta, PKF Finconta Consultanță, PKF Finconta HR și Finconta Consulting SPRL, membre ale organismelor profesionale naționale CECCAR, CAFR, CCFR și UNPIR. Prin intermediul acestora, oferă servicii de audit financiar, analiză financiară corporativă, consultanță fiscală, întocmirea dosarului prețurilor de transfer, servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane, insolvență, auditarea fondurilor nerambursabile și due diligence de achiziții.

Articolul anterior

Peste 1.400 de elevi învață programare printr-un proiect susținut de Honeywell

Articolul următor

Cel mai mare lanț de restaurante din Cluj "atacă" Bucureștiul, cu o investiție de 500.000 de euro

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share