PwC are un nou CEO pentru Europa Centrală și de Est

Firma de servicii profesionale PwC Europa Centrală și de Est l-a numit pe Nick Kós în poziția de CEO, pentru un mandat de patru ani, care va începe de pe 1 iulie.

Nick Kós are 49 de ani și este de origine irlandeză și maghiară. În prezent, este Country Managing Partner al PwC Ungaria și a lucrat în cadrul PwC timp de 27 de ani, dintre care 24 în Europa Centrală și de Est, și 18 ca Partener de Audit. A exercitat diverse funcții de conducere în regiunea Europei Centrale și de Est și a fost implicat în proiecte pentru unii dintre clienții importanți ai PwC în Ungaria și ECE, printre care grupul Nokia, MOL și Diageo. Va prelua conducerea firmei de la actualul CEO, Olga Grygier-Siddons, care își încheie mandatul de patru ani pe 30 iunie 2018.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Este o perioadă plină de oportunități pentru PwC în Europa Centrală și de Est și este un privilegiu să conduc o echipă de peste 10.000 de profesioniști, care lucrează împreună pentru a consolida și mai mult firma. Mă voi concentra pe asigurarea calității serviciilor pentru clienții noștri, la standardele de excelență ale PwC, și vom continua să investim în dezvoltarea oamenilor, a abilităților noastre și a tehnologiei utilizate. Toate acestea sunt elemente-cheie ale succesului nostru în viitor. E vital să continuăm să ne ajutăm clienții, pentru a răspunde în cel mai bun mod provocărilor și oportunităților actualului context de piață, și le punem la dispoziție echipe și servicii de calitate ridicată. Voi lucra cu partenerii noștri din regiune pentru a valorifica la maximum rețeaua de contacte cu clienții și pentru a continua să generăm valoare pentru clienții noștri și alți stakeholderi”, precizează Nick Kós.

Articolul anterior

Cel mai mare lanț de restaurante din Cluj "atacă" Bucureștiul, cu o investiție de 500.000 de euro

Articolul următor

Timișoara: UVT și Microsoft deschid "porțile" Microsoft Academy 2018

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share