Rezidențiat 2018: Lista locurilor rămase neocupate

Ministerul Sănătății a publicat lista locurilor rămase neocupate la domeniul Medicină, la finalul Concursului Național de Rezidențiat din sesiunea 18 noiembrie. Pentru Medicină dentară și Farmacie, au fost ocupate toate locurile și posturile scoase la concurs.

Solicitările celor interesaţi se depun între 12 și 27 decembrie, direct la sediul Centrului de Resurse Umane în Sănătate Publică din cadrul Ministerului Sănătăţii, str. Bodești, nr. 1, sect. 2, București, sau se transmit prin poştă, cu confirmare de primire, situaţie în care se ia în considerare data depunerii solicitării la serviciul poştal.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Dosarul va conţine cererea (în care se vor preciza numele şi prenumele, numele avut la data susţinerii concursului de rezidenţiat, domeniul pentru care au concurat, numărul de concurs, numărul de telefon şi adresa de e-mail, acordul pentru folosirea datelor cu caracter personal), copia actului de identitate și copii ale documentelor privind schimbarea numelui (certificat de căsătorie, certificat de divorţ etc.).

Articolul anterior

Automobile Dacia și Groupe Renault România au un nou director general

Articolul următor

Metarankingul Universitar 2018: Universitatea Babeș-Bolyai, prima universitate a țării

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share