Ropharma va cheltui peste un milion de euro pentru achiziţia de licenţe de farmacie, în 2018

Compania controlată de omul de afaceri Mihai Miron şi-a bugetat investiţii de peste 42 milioane lei pentru acest an.

Pe lista investițiilor pe care Ropharma Braşov le pregătește în acest an se află amenajarea unui spital şi cumpărarea de licenţe de farmacie. În amenajarea unei clădiri de spital vor merge peste 32 milioane de lei, adică aproape 76 la sută din bugetul pe 2018.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Ropharma operează unul dintre principalele lanțuri farmaceutice din România. Produsele farmaceutice și parafarmaceutice sunt comercializate în farmaciile Ropharma din județele Iași (28 de farmacii), Mureș și Bacău (câte 24), Neamț (15), Vaslui (12), Harghita (zece), Cluj (cinci), Botoșani, Sibiu, Suceava și Vrancea (câte patru), Brașov (două) și Prahova (o farmacie).

Ropharma a încheiat anul trecut cu afaceri de 490 milioane de lei, în creştere cu patru la sută faţă de 2016, şi a obţinut un profit de 8,94 milioane, cu 314.000 de lei mai mult decât în 2016, echivalentul unei creşteri de patru la sută. Veniturile din farmaciile proprii au crescut cu patru la sută, până la 335,5 milioane de lei, în vreme ce veniturile din distribuţie au ajuns la 150 milioane de lei, faţă de 143,8 milioane în 2016.

Articolul anterior

Moștenitorii nu vor afacerile de familie în România

Articolul următor

Coworker: Commons, cel mai apreciat hub din București

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share