SII România își mută sediul în clădirile de birouri One Cotoceni Park Office

Compania multinațională specializată în servicii și soluții de IT și inginerie se mută într-un nou sediu, în clădirile de birouri One Cotroceni Park.

Decizia de relocare vine pe fondul creșterii înregistrate de companie și din dorința de a oferi celor peste 500 de angajați posibilitatea de a lucra într-un sediu modern și performant, în care se pot bucura de condiții optime de lucru și relaxare.

În noul sediu permanent din One Cotroceni Park, SII România a amenajat pe suprafața unui etaj, de 3.710 mp, un spațiu de lucru deschis, generos, cu birouri libere, birouri închise și săli securizate, pentru proiectele cu un nivel ridicat de confidențialitate. Pentru evenimente, întâlnirile mai puțin formale și momentele de relaxare, compania beneficiază de o terasă proprie deschisă, de 425 mp.

“Mutarea noastră în One Cotroceni Park reprezintă o măsură strategică, având în vedere creșterea din ultimii ani și estimările pentru următoarea perioadă. Ne dorim ca fiecare dintre colegii noștri să se bucure de condiții optime, indiferent de alegerea modului de lucru: full-time la birou, work from home sau hibrid, astfel că le punem la dispoziție un spațiu modern, performant și flexibil. Calitatea construcției, confortul dat de standardele înalte și dotările de ultimă generație, spațiile securizate, terasa generoasă și accesul facil  la mijloacele de transport și spațiile comerciale fac din One Cotroceni Park alegerea ideală pentru noi”, declară Manel Ballesteros, director general SII România.

Spațiile de lucru ale One Cotroceni Park beneficiază de cele mai performante finisaje și echipamente clasa A, și sunt dezvoltate și amenajate în acord cu cele mai înalte standarde. Nivelul sporit de confort este asigurat și de înălțimea liberă de trei metri în zonele de birouri, tehnologiile de ultimă generație, iluminarea eficientă cu LED și sistemul HVAC, lifturile performante ori geamurile cu deschidere.

One Cotroceni Park este o clădire verde, ce utilizează energie regenerabilă și contribuie la starea de bine a angajaților prin șapte elemente certificate de Internațional Well Building Institute din SUA (aer, lumină, apă, nutriție, fitness, confort fizic și confort mental). Proiectul este conceput după abordarea holistică Live/ Work/ Play, ce include  o zonă rezidențială, spații de birouri și oferă acces la diverse spații comerciale și la transport public, inclusiv linia de metrou M5.

DESPRE SII ROMÂNIA 

Face parte din SII Group, companie multinațională de top din domeniul tehnologiei. Filiala locală a fost deschisă în 2009 și furnizează servicii de dezvoltare software (digital și inginerie) și IT outsourcing. Numără peste 500 de ingineri software, cu un nivel ridicat de expertiză în peste 40 de tehnologii, cărora li se alătură echipa de management și business suport. Deține un portofoliu de peste 106 de proiecte naționale și internaționale, dezvoltate pentru clienți locali și globali. Principalele industrii deservite prin divizia Digital sunt IT, Banking, Telco, Energy, iar prin divizia Inginerie – Automotive, Transport, Aerospace & Defense. SII România este o companie certificată Great Place To Work.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share