Skanska numește noi directori în departamentele Environmental și Health & Safety, în Europa Centrală și de Est

Divizia de dezvoltare comercială a Skanska din Europa Centrală și de Est (CEE) își continuă misiunea strategică de a crea clădiri future-proof și sustenabile, prin numirea de noi directori responsabili pentru dezvoltarea și conducerea echipelor din domeniile Environmental și Health & Safety.

Conducerea departamentului Environment a fost preluată de Veronika Themerson, iar în rolul de Health & Safety Director se află acum Mircea Bosie. Cei doi vor fi responsabili de dezvoltarea și conducerea echipelor la nivelul diviziei Skanska CEE, din toate cele patru țări în care compania activează: România, Ungaria, Polonia și Cehia. Aceste departamente se află în subordinea lui Jacob Møller-Nielsen, vicepreședinte executiv al Centrului de Excelență al diviziei de dezvoltare comercială a Skanska CEE.

Mircea Bosie este expert și manager Health & Safety, cu o carieră de aproape 15 ani în real estate. În noul său rol, este responsabil de stabilirea și planificarea standardelor din domeniul Health & Safety (H&S), în conformitate cu strategia Grupului Skanska, de gestionarea sistemului de management H&S și de implementarea reglementărilor relevante.

Face parte din echipa Skanska din 2012 și a lucrat în mai multe roluri de specialist și manager, inclusiv șase luni în divizia Skanska Infraservice din Suedia. Înaintea preluării funcției de Health & Safety Director, a fost Health & Safety Manager în divizia de dezvoltare comercială a Skanska în CEE, pentru România, Ungaria și Cehia.

Veronika Themerson este manager de proiect  în real estate, arhitect și lider, cu o experiență de peste 20 de ani. În noul rol, este responsabilă de modelarea, planificarea și implementarea strategiei din divizia de dezvoltare a Skanska în CEE, în domeniul inovației și sustenabilității. În plus, coordonează activitățile de colectare și partajare a cunoștințelor legate de principiile ESG la nivelul diviziei.

Are expertiză în domeniile ce țin de Mediu (Environment), Technical Quality & Innovation, Resurse Umane, Health & Safety, Community Investment, Legal & Compliance și alte domenii conexe. Face parte din echipa Skanska din 2013 și a deținut mai multe roluri de conducere. În plus, s-a implicat într-o serie de tranzacții de cumpărare de terenuri și procese de vânzare a clădirilor.

Dezvoltarea imobiliară comercială și, în general, mediul construit, utilizează, de regulă, cantități mari de resurse: materiale de construcție, apă și energie. La Skanska, modelul de lucru se bazează pe crearea și implementarea unor soluții climatice inteligente, ce reduc impactul negativ al acestor sectoare asupra mediului înconjurător, și utilizarea atentă a resurselor și manipularea responsabilă a substanțelor chimice în proiectele sale. Skanska și-a luat angajamentul de atingere a neutralității din punct de vedere al emisiilor de CO2, până în 2045.

DESPRE SKANSKA ROMANIA

Este un dezvoltator și constructor de clădiri ecologice de birouri. Și-a început activitatea în România în 2011 și face parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară și construcții. Proiectele sale oferă spații de birouri la cele mai înalte standarde de calitate, în locații-cheie.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share