Trei antreprenori români lansează un nou concept de spații de lucru

Vlad Craioveanu, Ilinca Păun și Cristian Ustinescu lansează 3house, un concept de spații de lucru care integrează servicii all-inclusive, axate pe nevoile individuale de dezvoltare și de creștere a calității vieții clienților.

Compania își propune deschiderea a trei locații în București, în următorii doi ani, cu o suprafață totală de peste 15.000 mp. Prima, în curs de amenajare, este situată într-o zonă ultracentrală, pe strada Tudor Arghezi. Ea va fi complet funcțională din ianuarie 2019. Un prim etaj va fi disponibil pentru vizitare din noiembrie. Investițiile totale pentru prima locație 3house sunt estimate la 1,7 milioane de euro.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Cel mai important beneficiu al 3house este acela că le oferă membrilor și vizitatorilor ocazia de a se concentra pe afacerile și proiectele lor, fără a mai irosi timp și resurse suplimentare pentru administrarea propriului spațiu de lucru. Pentru că înțelegem foarte bine nevoile clienților noștri, precum și ale echipelor lor, ne-am concentrat eforturile pe crearea unui produs care îi ajută pe cei care ne trec pragul să devină mai buni în tot ceea ce-și propun. De la infrastructura de birou, la serviciile integrate pentru angajați, de la calitatea ingredientelor din zona culinară, la atenția pe care o acordăm vizitatorilor, 3house reprezintă un adevărat concierge”, spune Vlad Craioveanu, co-fondator și CEO 3house.

Antreprenori, intraprenori din companii sau profesioniști din diferite domenii de activitate vor beneficia de toate facilitățile unui mediu de lucru performant și creativ: birouri dedicate echipelor, zone open-space, un spațiu de evenimente cu o capacitate de 120 locuri, un bistro marcă proprie, cu o capacitate de 100 locuri. O gamă de servicii speciale, accesul la o comunitate diversă, sesiuni de networking și programe dedicate creșterii calității vieții completează oferta 3house.

3house este o companie dezvoltată de trei antreprenori români: Vlad Craioveanu, cel care a introdus cu conceptul de co-working în România, în 2012, prin lansarea Impact Hub Bucharest, Ilinca Păun, CEO al școlii de business The Entrepreneurship Academy, și Cristian Ustinescu, profesionist cu o vastă experiență în domeniul imobiliar din România și din afara țării.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share