Trei avocați, promovați pe poziția de Senior Attorney at Law la Schoenherr

Schoenherr și Asociații SCA i-a promovat pe Liviu Flușcă, Cristina Tudoraș și Claudiu Stan pe poziția de senior attorney at law, de luna aceasta.

Specializat în real estate și construcții, Liviu Flușcă s-a alăturat Schoenherr în 2011 și este avocat din 2013. A fost implicat într-o serie de tranzacții imobiliare locale și multijurisdicționale și acordă asistență juridică generală privind investiții și dezvoltări în domeniul imobiliar. Are experiență extinsă în asistarea investitorilor activi în sectorul forestier, inclusiv în legătură cu inițiative legislative în acest domeniu. Este un membru important al German Task Force, echipa specializată în asistarea clienților de limbă germană ai firmei.

Specializată în capital markets, Cristina Tudoraș este parte a echipei Schoenherr din 2012 și este avocat din 2014. A fost implicată într-o serie de proiecte pe piața de capital, inclusiv oferte publice inițiale și secundare, și listări și emisiuni de obligațiuni, inclusiv obligațiuni municipale. Printre proiectele ei cheie se numără listarea pe Bursa de Valori București a unor importante societăți active în servicii medicale private sau alimentație publică. Acordă servicii juridice privind guvernanța corporativă a societăților active în România.

Claudiu Stan, specializat în real estate și construcții, este avocat din 2014 și s-a alăturat Schoenherr în 2019. A fost implicat în proiecte locale și multijurisdicționale privind achiziția, dezvoltarea sau închirierea de proprietăți imobiliare industriale, logistice, retail și spații de birouri. Printre clienții asistați se numără societăți active în energie (petrol și gaze, regenerabile), dezvoltare imobiliară, tehnologie, asigurări, producție. Experiența lui include și asistență juridică în domeniile comercial, contracte și protecția mediului.

Schoenherr este o firmă regională de avocatură, activă în Europa Centrală și de Est și Europa de Sud-Est, unde operează 15 birouri. Firma este prezentă în România de 25 de ani și oferă servicii de asistență juridică în principalele arii de practică relevante pentru activitatea companiilor locale și multinaționale. Schoenherr și Asociații SCA este recunoscută de organisme internaționale de cercetare a pieței de avocatură (Chambers and Partners, Legal500, IFLR1000).

Articolul anterior

Schimbare strategică în echipa de top management Macromex

Articolul următor

Codiax: Cum îmbunătățește tehnologia deep-tech noul nostru "normal"?

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share