Un avocat român, noul președinte pentru Europa al rețelei juridice internaționale Legal Netlink Alliace

Mihai Voicu coordonează divizia Business Law (Corporate, Drept Comercial, Fuziuni și Achiziții, Fiscalitate, Insolvență și Dreptul Muncii) la ONV LAW și a deținut alte două mandate de vicepreședinte al Legal Netlink Alliance.

“Este o confirmare a angajamentului ONV LAW față de Legal Netlink Alliance, a calității serviciilor noastre juridice și a implicării susținute în organizație, în care suntem membri din 2009. Alături de companiile membre LNA, societăți de avocați independente din toată lumea, ce acoperă întreg spectrul de servicii juridice comerciale, ONV LAW a asistat cu succes peste 150 de clienți multinaționali”, declară Mihai Voicu.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Înființată în urmă cu peste 20 de ani, Legal Netlink Alliance reunește 95 de societăți de avocați independente, de pe toate continentele, și le oferă clienților acces la resursele rețelei și expertiză juridică locală specializată în peste 140 de orașe din 35 de țări. “În condițiile globalizării accelerate din ultimii ani și extinderii operațiunilor internaționale ale clienților noștri, împreună cu LNA furnizăm clienților noștri atât know-how și expertiză locală, cât și, uneori, business, în orice locație internațională de interes pentru ei”, adaugă Mihai Voicu.

ONV LAW este una dintre cele mai dinamice companii independente de pe piața locală și singura societate de avocați din România membră în Legal Netlink Alliance. Alături de reprezentantul ONV LAW, din structura europeană de conducere a organizației fac parte reprezentanți ai unor companii de avocatură de elită din Bruxelles, Paris, Frankfurt, Milano și Lisabona. Fondată în 2000, ONV LAW acordă consultanță juridică clientilor privați și instituționali în achiziții publice și concesiuni, market entry, dreptul aviației și infrastructură aeroportuară, dreptul societar, dreptul muncii, dreptul concurenței, dreptul mediului și dreptul digital.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share