Banner

Un polonez, numit în fruntea Nestlé România

Din 1 august, Leszek Wącirz va prelua poziţia de Country Manager al Nestlé România, de la Hervé de Froment, care îşi încheie mandatul în cadrul companiei şi se întoarce în Franţa.

În prezent Business Executive Officer la Buitoni Culinary Nestlé Italia, Leszek Wącirz lucrează în companie de peste 23 de ani și va aduce cu sine o vastă experienţă, acumulată în diferite funcţii de business ocupate în Polonia şi Italia. După patru ani la Nestlé România, Hervé de Froment va reveni în Franţa. “Afacerea s-a dezvoltat foarte bine, în toate categoriile în care suntem prezenţi. Le mulţumesc tuturor colegilor, pentru acest parcurs incredibil, şi tuturor partenerilor şi prietenilor Nestlé, pentru sprijinul acordat în obţinerea acestui succes. Sunt mândru să predau o afacere care va continua să se dezvolte”, declară Hervé De Froment.

Nestlé a intrat pe piaţa din România în 1995 și are 900 de angajaţi, în Bucureşti şi în Timişoara, unde este localizată fabrica Nestlé. Cele mai multe dintre brandurile sale sunt lideri în categorie. Portofoliul Nestlé România are o gamă largă de produse, din diverse categorii: băuturi (Nescafé, Nesquik), dulciuri (Joe, Nesquik, Kit Kat, Lion, After Eight), produse culinare (Maggi), produse alimentare pentru sugari şi copii mici (Nestlé Nutrition), Nestlé Professional, divizia de soluţii out of home, batoane şi cereale pentru mic dejun (Nestlé Fitness, Musli, Nesquik, Chocapic) şi hrană pentru animale (Purina). Prezentă în 189 de ţări, Nestlé este cea mai mare companie de produse alimentare şi băuturi. Are 328.000 de angajaţi și peste 2.000 de branduri.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share