Un român este noul vicepreşedinte comercial la Danone Rusia

Din 6 martie, Adrian Pascu, actualul director general Danone România, Bulgaria și țările adriatice, va fi numit vicepreședinte comercial Danone Rusia, Divizia Lactate, și va raporta către directorul general Danone Rusia, Divizia Lactate.

În noul său rol, Adrian Pascu va coordona operaţiunile comerciale ale companiei, cu o cifră de afaceri de peste 1,3 miliarde euro. Este a doua experienţă pentru Adrian Pascu în Danone Rusia, unde a mai deţinut poziţia de Director de Vânzări pentru Divizia Moscova, timp de aproape doi ani, între 2013 și 2015.

Absolvent al Facultăţii de Fizică, la Universitatea din Iaşi, Adrian Pascu a ocupat diverse poziţii de conducere în departamentul de vânzări din cadrul Danone România și a contribuit semnificativ la dezvoltarea companiei şi la consolidarea poziţiei de lider pe segmentul de iaurt. „Este o oportunitate profesională extraordinară, care mă bucură şi mă obligă în acelaşi timp. Este un motiv de mândrie că mulţi manageri din România sunt apreciaţi şi promovaţi la nivel internaţional, de către compania Danone. În acelaşi timp, sunt mândru de ceea ce am reuşit să realizăm în ultimii aproape doi ani şi sunt sigur că echipa puternică din Danone România va continua dinamica pozitivă a companiei. Avem un centru regional solid de producţie, cu o performanţă recunoscută internaţional în companie, şi suntem în creştere pe segmentele pe care avem diferenţiere puternică, aşa cum este cel de sănătate activă sau cel de produse pentru copii. Din poziţia de lider pe segmentul de iaurt, am contribuit atât la dezvoltarea categoriei, cât şi a partenerilor locali, aşa cum sunt furnizorii de lapte pentru fabrica din Bucureşti, iar echipa locală se va concentra în continuare pe aceste direcţii”, declară Adrian Pascu.

Luna trecută, Oana Fărcăşanu, care a ocupat în ultimii ani poziţia de director resurse umane pentru divizia de lactate Danone Europa Centrală și de Est, a preluat funcţia de director resurse umane pentru Bledina Franţa, în cadrul diviziei de nutriţie infantilă a companiei Danone.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share