Ursus închiriază un parc industrial în Buzău și angajează circa 200 de oameni

Dunwell, prima și singura agenție locală de brokeraj, specializată exclusiv în segmentul industrial al pieței imobiliare, a intermediat o tranzacție de 20.000 mp între Ursus Breweries, unul dintre liderii pieței producătorilor de bere din România, și WDP, printre cei mai importanți dezvoltatori de parcuri logistice și semi-industriale din România.

Spațiul va fi folosit ca centru de distribuție. Clădirea de clasă A va fi finalizată și predată beneficiarului în a doua jumătate a anului 2019. Tranzacţia va genera aproximativ 200 de noi locuri de muncă, direct şi indirect, atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung. “Această primă tranzacție din regiunea Sud-Est-Moldova este un reper pentru echipa Dunwell, atât prin prisma suprafeței tranzacționate, cât și a celor două mari companii implicate. Faptul că producători și retaileri interni își dezvoltă facilitățile logistice este semnul îmbucurător că acest segment al pieței imobiliare continuă să rămână pe un trend ascendent”, declară Marian Orzu, Managing Partner Dunwell.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Prin semnarea acestei înțelegeri, Dunwell ajunge la peste 71.000 mp de spații logistice și industriale tranzacționați în acest an. Noul centru logistic ce va fi realizat la Buzău vine după o serie de alte dezvoltări realizate în Moldova, în ultimii trei ani: la Brăila – 40.000 mp de spații logistice, la Roman – 30.000 mp și la Iași – 20.000 mp.

Articolul anterior

O firmă IT fondată de doi români, în top 10 companii cu cei mai fericiți angajați din SUA. Salariul mediu: 55 de dolari/oră

Articolul următor

Farmaciștii, invitați să "voteze" pentru viitorul profesiei lor

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share