VIDEO. McCann Worldgroup România: Aur, argint și bronz, la Cannes Lions 2018

După ce a câștigat singurul leu de aur pentru România la Festivalul Cannes Lions, McCann Worldgroup România ridică la 33 numărul total de lei câștigați în ultimii opt ani și rămâne cea mai premiată agenție de pe piața locală.

Cele trei premii au fost câștigate cu Campania Bihor Couture, dezvoltată împreună cu agenția MRM//McCann România, și UM România, pentru Revista Beau Monde: aur și argint, în categoria PR, și bronz, în categoria Brand Experience and Activation.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Pe lângă premiile și nominalizările pentru campania Bihor Couture, McCann Worldgroup România a avut alte trei nominalizări cu două campanii dezvoltate pentru doi dintre cei mai importanți clienți ai agenției: Vodafone, pentru campania Race a nation, și Coca-Cola, pentru Seen. “În continuare ne forțăm limitele și acceptăm provocări care se tranformă în campanii creative, ce fac diferența pentru clienții noștri și business-ul lor. Aceste 33 de premii la Cannes Lions reprezintă entuziasmul nostru de a scoate la suprafață insight-uri sincere, de a dezvolta soluții creative, ce devin atât de vizibile și puternice încât nu pot fi ignorate de public și atrag reacții”, spune Sagit Tzur Lahav, CEO McCann Worldgroup România.

“Opt ani consecutivi, în care ne întoarcem mândri de la Cannes, de data asta și cu un gold. Nu o luăm deloc ca pe o obișnuință, nu o luăm ca pe o normalitate. Tradiția de a câștiga an de an este ținută cu multă muncă și cu multă perseverență. Avem niște oameni extraordinari. Lumea uită, de multe ori, cât de greu e să iei un shortlist la Cannes. Noi nu uităm. Și sunt la fel de mândru de toate cele trei campanii care au ajuns pe lista scurtă, în cinci categorii diferite”, spune Cătălin Dobre, Regional Creative Director McCann CEE & Creative Director McCann România.

McCann Worldgroup România se ghidează după principiul fondatorului său, Harry McCann: “O agenţie se dezvoltă mai repede dacă se concentrează mai degrabă pe creşterea business-ului clienţilor săi”. McCann Erickson are relaţii de parteneriat îndelungate cu unele dintre cele mai importante companii de pe piaţă: The Coca-Cola Company, Mega Image, Nestlé, Vodafone, L’Oréal, MasterCard Europe, Heineken, Kandia Dulce, Dedeman. Din grupul de comunicare McCann WorldGroup România fac parte agenţiile McCann București, Momentum, UM, McCann PR şi MRM//McCann România. La nivel internaţional, este parte a McCann WorldGroup, una dintre cele mai puternice reţele de advertising, cu birouri în 205 oraşe din 132 de ţări.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share