VIDEO. Românii pot să vadă cum arată meseriile viitorului, în magazinele Vodafone

Din martie, mai mult de 50 de magazine Vodafone din România vor avea un spațiu echipat cu ochelari Samsung Gear VR și cu smartphone-uri ce pot fi utilizate de vizitatori pentru a vedea, prin utilizarea tehnologiei 360° VR, cum vor arăta în viitor meseriile de pădurar, doctor și arhitect.

Campania “Vezi în viitor”, lansată de Vodafone România cu ocazia aniversării a 20 de ani, ilustrează, cu ajutorul realității virtuale 360°, cum ar putea arăta meseriile viitorului. Vodafone România este primul operator de telecomunicații care produce astfel de conținut video pentru campaniile sale. Campania va fi implementată în peste 50 de magazine din București și din alte 22 de orașe. Lista acestora este aici.

Inițiativa “Vezi în viitor” este promovată printr-o campanie de comunicare, construită în jurul mesajului “Ai puterea să-ți faci viitorul. Descoperă meseriile generației viitoare, pentru prima dată în 360° VR”, desfășurată în mediile TV, print și online. “Aniversarea a 20 de ani nu se concentrează doar pe modul în care am sprijinit oamenii să reușească pe drumul lor, de-a lungul timpului, ci oferă și o privire spre ceea ce urmează. Este angajamentul nostru că vom continua să ne implicăm în viitorul clienților noștri. Vom inova și vom crea valoare pentru ei prin ceea ce facem, pentru a le oferi noi modalități de a-și îmbunătăți viața. Această campanie oferă un mod creativ ce ne permite să aruncăm o privire în viitor, prin intermediul tehnologiei de ultimă oră”, declară Ravinder Takkar, președinte și CEO Vodafone România.

Vodafone România aniversează 20 de ani pe tot parcursul anului, printr-o serie de inițiative dedicate clienților. Brandul Vodafone este prezent pe piața românească din 2005, când a achiziționat Connex, care și-a lansat serviciile în 1997. De-a lungul istoriei sale pe piața locală, operatorul a fost primul care a furnizat servicii GPRS (în 2001) și mai apoi servicii 3G (în 2005) și 4G (în 2012). Lansarea primului serviciu de Relații cu Clienții (în 1997), a primei fundații corporative (în 1998), a serviciului de mesaje scurte – SMS – și a celor de date și fax (în 1998), precum și a primului serviciu de recunoaștere automată a vorbirii (în 2014), se numără printre premierele pe care Vodafone România le-a marcat pe piața locală de telecomunicații.

DESPRE VODAFONE

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone are divizii în 26 de țări, 49 de rețele partenere în lume și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 31 decembrie 2016, Vodafone avea 470 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 14,3 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

Articolul anterior

De ce programatorii nu au succes la fete

Articolul următor

IAA Young Professionals: Profesioniștii din recrutare își dezvăluie "secretele"

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share