“Vikingii” de la Wirtek deschid al treilea birou în România

La 11 ani de la deschiderea primului său birou, la Cluj-Napoca, Wirtek – companie desprinsă din Nokia, în 2001, și listată la bursa NASDAQ Copenhaga – continuă expansiunea în România.

Cele trei birouri din România – cel din București, plus cele două din Cluj-Napoca – sunt puncte-cheie pentru tehnologii Microsoft, iar Wirtek București va oferi și un centru de excelență în progress OpenEdge software. “Wirtek este o companie în care accentul se pune pe oameni și pe lucrul în echipă. Suntem bucuroși să anunțăm că suntem în continuă creștere și dezvoltare. Acest lucru nu s-ar fi întâmplat fără Vikingii noștri curajoși și dornici de a învăța ceva nou în fiecare zi”, declară Emmett King, General Manager, Wirtek România.

În ultimii doi ani, Wirtek și-a dublat numărul de angajați și plănuiește creșteri asemănătoare pentru următorii ani. Este în continuă căutare de “oameni pricepuți, cu idei inovatoare, spirit de echipă și avizi să învețe, să se dezvolte permanent, pe plan personal și profesional”. Posturile disponibile în acest moment pot fi găsite aici. “Wirtek își extinde continuu spectrul larg al competențelor de bază, asigurându-se că toți cei ce formează echipa Wirtek sunt pricepuți și își certifică abilitățile în cele mai importante tehnologii. Astfel au reușit să construiască o bază solidă de competențe, ce le permit să dezvolte soluții de software și de testare hardware care necesită un nivel ridicat al expertizei tehnice. Suntem o echipă tânără și energică, ceea ce ne-a ajutat să depășim etape importante. Astfel, suntem pregătiți să îmbrățișăm viitorul cu multă încredere. Cu metoda Agile and Daily Scrum, ajungem să ne mulțumim clienții și să avem zile încheiate cu succes”, afirmă Emmett King.

Wirtek a anunțat și începerea unui parteneriat strategic cu Mark Information. Cele două companii au ca scop înființarea unui centru de dezvoltare și testare în București.


DESPRE WIRTEK

Este o companie daneză, ce oferă soluții complete în domeniul dezvoltării de produse informatice. Dezvoltă aplicații și testează echipamente pentru clienții din Europa de Nord și SUA. Wirtek România a luat ființă în 2006, prin decizia consiliului de administrație al Wirtek A/S Danemarca.  De-a lungul timpului, partenerii săi au fost atât companii mici și mijlocii din Danemarca, cât și companii multinaționale. Soluțiile software Wirtek sunt utilizate în multe țări de pe glob, în Human Resources Management, Document Management, Healthcare, Business Process Improvement, Telecommunication, Animal Husbandry, Automotive și Workplace Safety.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share