10 motive pentru care merită să te înscrii pe platforma de recrutare Solsib

Atunci când vor să promoveze un anunț de recrutare, peste 80 la sută dintre oamenii de HR iau în considerare site-urile de joburi, arată un studiu My HR Lab. Sibienii de la Solsib.ro încearcă să-și facă loc în marea de platforme de recrutare online și oferă o serie de avantaje atât pentru candidați, cât și pentru companiile aflate în căutare de noi angajați. (P)

Dacă ești candidat

  1. CV-ul tău poate să fie văzut de recrutori de la aproape 150 de companii importante, din mai multe județe, iar înscrierea pe Solsib.ro este gratuită.
  2. La “construirea” platformei au colaborat specialiști în resurse umane, cu experiență în procesul de selecție și plasare a personalului.
  3. Noile locuri de muncă pot fi găsite, ușor și rapid, în baza de oferte, care este actualizată constant. Companii ce activează în diferite industrii publică frecvent anunțuri despre posturile vacante și oferă oportunități pentru persoanele aflate în diferite etape ale carierei și cu abilități practice în diverse domenii de activitate. 
  4. Pe lângă angajatori importanți, care au sediul central în județele din centrul țării, mai multe branduri prezente la nivel național, precum Carrefour sau Generali Asigurări, s-au alăturat comunității Solsib. Candidații pot găsi oportunități de angajare la companii precum IFM efector, Bilstein, Lazăr Trans, CBS Eastern Europe, ACCU Solutions, SNR Rulmenți, KendrionOprean Trans, Elis Pavaje, Dabo Doner sau Star Assembly.
  5. Găsești aici sfaturi care te pot ajuta în carieră: cum să completezi corect un CV, cum ar trebui să arate o scrisoare de intenție sau cum să “cucerești” recrutorul la interviu pentru job.

Dacă ești angajator

  1. Peste 1.400 de candidați și-au completat CV-ul și care au aplicat la posturile disponibile.
  2. Atunci când s-a lansat, anul trecut, ținta Solsib.ro era să aducă în același loc companiile din Sibiu și candidații care își doreau un job în acest județ. Între timp, platforma s-a extins și în județele limitrofe, precum Alba și Brașov, și chiar mai departe, în Argeș. Prioritatea nr. 1 este Brașovul, iar o altă țintă este Pitești, în urma unor parteneriate semnate cu companii din aceste zone.
  3. Fiecare job înscris pe Solsib este promovat pe Facebook, LinkedIn și YouTube. Reclamele sunt setate în funcție de județele/ orașele dorite.
  4. Procesul de recrutare pe Solsib.ro se realizează în strânsă colaborare cu specialiști în domeniu și pe baza experienței lor, astfel încât candidații să fie “filtrați” mai bine, iar companiile să fie sigure că persoanele alese au aptitudinile și experiența necesară pentru fiecare post vacant.
  5. Angajatorii pot alege între mai multe pachete de anunțuri. Ca Recruiter, pot publica un anunț de angajare, ca Silver Recruiter pot publica până la trei anunțuri active, iar ca Specialist Recruiter pot publica până la șase anunțuri. Pentru campanii de recrutare ample, pot opta pentru planul tarifar Cost Recruiter, care include până la 15 anunțuri de angajare active și o campanie promovată. Planul tarifar Gold Recruiter include până la 50 anunțuri de angajare active și o campanie promovată, iar planul Personal Recruiter presupune o ofertă personalizată și campanii publicitare în mass-media. Atunci când este nevoie, pot reactiva sau dezactiva un anunț de angajare, în funcție de disponibilitatea postului respectiv, sau pot modifica cerințele și beneficiile oferite candidaților la postul respectiv.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articole din aceeași categorie
Total
44
Share