45 de kilometri, pentru copiii nevoiași

Vicecampioana mondială din 2019 la semimaraton – categoria Masters, Nicoleta Ciortan, a alergat, astăzi, de ziua ei, pe distanţa de 45 de kilometri, în încercarea de a atrage donații pentru cei aproape 30 de copii care merg la cantina socială a catedralei ortodoxe Sfântul Nicolae din Tulcea.

Cursa, organizată în ziua în care sportiva împlineşte 45 de ani, a început la ora 10,30, s-a desfăşurat pe malul lacului Ciuperca şi a fost promovată pe pagina “Punguţa de Moş Nicolae” a asociaţiei “Totul este posibil”, care şi-a propus să sprijine la nivel naţional 1.600 de copii.

Nicoleta Ciortan a terminat cursa în trei ore şi 42 de minute. “Sper ca oamenii să înţeleagă că am alergat cu drag şi sper să ajute aceşti copii. Au fost câteva persoane care au venit şi au alergat împreună cu mine, dar a fost din scurt, pentru că e zi de serviciu. Eu m-am bucurat însă că au fost lângă mine”.

Nicoleta Ciortan participă la concursurile de atletism din 2014. În 2019, a devenit vicecampioană mondială la categoria +40 de ani, la proba de semimaraton a Campionatului Mondial masters indoor, desfăşurat la Torun (Polonia), iar cu doi ani înainte a fost vicecampioană europeană în aceeaşi probă şi la aceeaşi categorie de vârstă.

Info: AGERPRES

Articolul anterior

Ionuț Gherle (CEO @ UCMS by AROBS): Care este noul normal în procesele de HR & Payroll?

Articolul următor

NN România donează 500.000 de euro pentru extinderea Secției de Cardiochirurgie a Spitalului de Copii Marie Curie din București

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share