Bulboacă și Asociații promovează doi avocați ca Partner și Senior Associate

Din 19 iunie, Bulboacă și Asociații îi promovează pe Andrada Bulgaru – Head of General Business Law – în poziția de Partner, iar Claudiu Damian (litigii, drept societar & comercial, insolvență) devine Senior Associate.

“Parcursul profesional al Andradei Bulgaru în cadrul Bulboacă & Asociații, contribuția ei la dezvoltarea firmei și a reputației acesteia, dar mai ales pasiunea cu care îmbrățișează această profesie – pe cât de complexă, pe atât de solicitantă – au contribuit definitoriu la promovarea ei în funcția de avocat partener. Andrada este cu noi din 2011 și pe parcursul acestor ani a demonstrat reale calități de lider, a reușit să consolideze și să contribuie major la diversificarea portofoliului trueblue casino login nostru de clienți, a creat o echipă puternică și a  reușit, alături de aceasta, să dezvolte unul dintre cele mai importante departamente din cadrul firmei, cel de insolvență”, declară Adrian-Cătălin Bulboacă, coordonatorul firmei.

“Claudiu Damian este un avocat tânăr, care s-a <înrolat> relativ recent în echipa Bulboacă & Asociații, în noiembrie 2015, și care a demonstrat calități umane și profesionale de excepție. Prin aportul său, a adus plus valoare echipei de litigii din care face parte și a contribuit, în acest fel, la dezvoltarea firmei în ansamblu. Accederea lui la poziția de Senior Associate este determinată de aptitudinile juridice de cea mai înaltă calitate, dublate de seriozitate și entuziasm”, adaugă Adrian-Cătălin Bulboacă.

Articolul anterior

Munca "de acasă" câștigă teren: în ce domenii este cel mai des întâlnită

Articolul următor

Timișoara: Iulius a început lucrările la a treia clădire de birouri din ansamblul Openville

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share