Actorul Costin Cambir lansează Bucharest Playhouse – O școală ca afară

După o carieră de succes în lumea actoriei, la nivel național, cu roluri în filme și seriale precum “Pariu cu Viața”, “Arestat la domiciliu”, “Palatul Pionierilor”, și opt ani ca actor în teatrul românesc, Costin Cambir a urmat calea străinătății și a studiat în SUA (unde a urmat cursurile Ivanei Chubbuck) și Londra (Identity School of Acting).

Revenit în România, va deschide o școală inspirată de metodele internaționale de învățare care i-au pregătit pe Halle Berry, Charlize Theron, Brad Pitt, Benedict Cumberbatch, John Boyega, și adunate într-un curriculum complex, cu elemente formale și non-formale, de dezvoltare artistică și personală continue. Bucharest Playhouse – O școală ca afară, așa cum îi place fondatorului ei să o denumească – va fi spațiul unde toate abilitățile necesare în actorie vor fi duse la un alt nivel.

La primele audiții, care vor avea loc în martie, pentru primele două grupe a câte 12 studenți, se poate înscrie oricine, indiferent de pregătire, experiență sau vârstă. Bucharest Playhouse va organiza anual un showcase de vară și un filmcase de iarnă, într-unul dintre teatrele, respectiv cinematografele din București, unde vor fi implicați 100 la sută cursanții BPH.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share