În urma integrării A&D Pharma în Dr. Max Group, Robert Popescu, CEO A&D Pharma, va pleca din companie, cu efect imediat.

Până în momentul în care va fi numit un nou CEO, Leonardo Ferrandino, președinte și CEO Dr. Max, va conduce interimar compania.

Timp de zece ani, Robert Popescu (foto) a asigurat conducerea A&D Pharma, unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din România, care reunește lanțurile de farmacii Sensiblu și Punkt, distribuitorul de medicamente Mediplus și A&D Pharma Marketing & Sales.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Dr. Max a intrat pe piața românească în urmă cu doi ani și astăzi își desfășoară activitatea în opt țări din Europa (Cehia, Slovacia, Polonia, România, Italia, Serbia, Ungaria și Bulgaria) cu peste 2.100 farmacii,  venituri de 2.7 miliarde euro și peste 15.500 angajați. Cu 25 de ani de prezență pe piața locală, A&D Pharma este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din România și oferă servicii integrate de import, distribuție și retail pentru produse farmaceutice.

Abonează-te la newsletter

Cele mai proaspete știri de pe AngajatorulMeu.ro, direct pe adresa ta de mail.

S-ar putea să-ți placă

Farmexim și Help Net vor avea șefi noi, din februarie

Distribuitorul de produse farmaceutice Farmexim și rețeaua de farmacii Help Net Farma…

Ex-vicepreședintele executiv al Bancpost este noul şef al riscului la Patria Bank

Din 7 ianuarie, Codin Radu Năstase preia funcția de şef al administrării…

CEC Bank are o nouă conducere executivă

Laurenţiu Mitrache şi Bogdan Neacşu au preluat conducerea executivă a CEC Bank,…

Mutări importante la Groupe Renault România: Dana Oprișan va coordona direcția Global Business Services, Simona Popovici preia conducerea echipelor HR

Unul dintre cei mai mari angajatori din România are un nou director…