Adela Jansen va coordona Coaliţia pentru Dezvoltarea României, din iulie

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceză în România (CCIFER) va prelua coordonarea Coaliţiei pentru Dezvoltarea României pentru mandatul iulie-decembrie 2021, iar Adela Jansen, membru al Consiliului de Administraţie al CCIFER, va fi coordonatorul coaliţiei.

CCIFER preia această responsabilitate de la Camera de Comerţ Româno-Germană (AHK), după șase luni de coordonare realizată prin reprezentantul său, Dragoş Anastasiu. În perioada următoare, CDR se va concentra asupra implementării PNRR, îmbunătăţirii absorbţiei fondurilor europene, a priorităţilor identificate pe fiecare domeniu în care este implicată. “Am transmis prim-ministrului 37 de măsuri pe care grupurile de lucru ale CDR le consideră esenţiale pentru perioada ce urmează. Mediul de afaceri are capacitatea şi dorinţa de a contribui concret la dezvoltarea şi viitorul României”, spune Adela Jansen.

CDR este condusă de un Consiliu Director format din preşedinţii şi vicepreşedinţii Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România, Camerei de Comerţ Americane în România, CCIFER, AHK, Confederaţiei Patronale Concordia, Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii, Consiliului Investitorilor Străini şi Romanian Business Leaders. Coordonarea Coaliţiei este asigurată prin rotaţie de unul dintre membrii Consiliului Director, pentru o perioadă de şase luni.

Articolul anterior

Dräxlmaier va construi baterii pentru automobile electrice la Timișoara. Investiție de 200 de milioane de euro, +1.000 de locuri de muncă

Articolul următor

Porsche Engineering deschide al doilea centru de cercetare și dezvoltare în România

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share