AG Weinberger, peste 6 luni de prezenţă în topurile internaţionale

Câștigător al categoriei Albumul anului la Gala Premiilor de Jazz – Premiile Muzza 2019, albumul ReBorn, al bluesman-ului AG Weinberger, înregistrează o prezenţă constantă, de peste șase luni, în top 50 Blues/ Rock al Roots Music Report, considerat cel mai important top muzical independent, la nivel mondial.

Roots Music Report compilează albumele și piesele difuzate în playlist-urile posturilor de radio din întreaga lume și se bazează strict pe informaţiile oferite de acestea. Albumul artistului român, înregistrat și promovat pe cont propriu, devansează artiști de renume internațional, ce au în spate echipe numeroase și case de producție influente în ecosistemul muzical, și înregistrează o performanță unică în Europa Centrală și de Est.

Înregistrat la Budapesta, alături de o echipa din Ungaria, și cu un invitat special, legendarul Bob Margolin (ex-chitarist al lui Muddy Waters), ReBorn se bucură de aprecierea melomanilor din SUA, dar și din Europa ori Australia.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Considerat de B.B. King “un chitarist carismatic, de cea mai înaltă clasă”, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România, selectat pentru nominalizare la șapte categorii la Premiile Grammy. ReBorn este disponibil pe platformele de distribuție digitală precum Spotify, Deezer, iTunes, Tidal sau Zonga.

Articolul anterior

Zeci de posturi scoase la concurs de Ministerul Sănătăţii, pentru medici și farmaciști, în mai multe județe și în București

Articolul următor

FCB Bucharest are un nou Client Service Director

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share