Al nouălea cel mai mare lanț de coffee & food snack din Europa intră pe piața din România

De la începutul lunii iulie, Gregory’s, cea mai mare rețea de locații de tip coffee & Greek deli din Grecia, este prezent în zona de nord a Bucureștiului.

Deschiderea Gregory’s, sub conceptul de coffee & Greek deli, din zona complexului rezidențial și de birouri UpGround, face parte din strategia grupului grec de expansiune a operațiunilor în Europa de Est. Unitatea este operată de companie, iar până la sfârșitul acestui an Gregory’s va inaugura alte trei unități proprii. “În ultimii ani, Gregory’s a înregistrat o creștere susținută și a devenit unul dintre cele mai mari lanțuri europene din domeniul coffee & food snack. Prezența afacerii în alte țări este o prioritate pentru noi și credem că România oferă cadrul ideal pentru dezvoltarea grupului în Balcani și Europa de Est”, declară Vlassis Georgatos, CEO Gregory’s SA.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În următorii ani, Gregory’s țintește dezvoltarea prezenței pe piața locală prin deschideri de noi unități în toată țara. Compania are în plan deschiderea a 80 de unități în România, în următorii cinci ani, în regim de franciză. Clienții Gregory’s pot alege dintr-o gamă largă de plăcinte tradiționale grecești, sandvișuri realizate după rețete originale grecești, cafea proaspăt măcinată și Freddo espresso grecesc. La meniu se adaugă salate grecești, preparate din iaurturi grecești și produse de patiserie. Un vitamin bar completează oferta care integrează, printre altele, sucuri proaspete din fructe și legume, și produse cu conținut scăzut de calorii și produse vegan.

DESPRE GREGORY’S

Înființat în 1972, brandul Gregory’s este al nouălea cel mai mare lanț din domeniul coffee & food snack din Europa. Rețeaua numără peste 330 de unități în Grecia, Cipru, Germania și Bahamas, și aproape 2.500 de angajați. Gregory’s atrage zilnic peste 250.000 de clienți în toată lumea.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share