Alba Iulia: Viitorii studenți economiști primesc tablete gratuite, din partea producătorului de mezeluri ELIT

Foto: Ivan Samkov

Conducerea companiei ELIT a semnat un contract de sponsorizare cu Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității “1 Decembrie 1918”, din Alba Iulia, prin care oferă 160 de tablete care vor facilita accesul viitorilor studenți la cele mai noi metode de învățare online.

Facultatea de Științe Economice va oferi aceste tablete viitorilor studenți la specializările Administrarea Afacerilor; Contabilitate; Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor; Finanțe; Marketing. Astfel, toți studenții economiști din anul I 2020-2021 vor putea să participe la cursuri, chiar și atunci când ele se vor desfășura online.

ELIT este partener constant al Facultății de Științe Economice și contribuie la dezvoltarea educației universitare în domeniul economic prin sponsorizarea diferitelor evenimente și manifestări științifice adresate cadrelor didactice, cercetătorilor sau studenților facultății. O altă direcţie de susţinere a mediului universitar economic o reprezintă facilitarea inserției tinerilor pe piața muncii, prin oferirea de locuri pentru desfășurarea stagiilor de practică, iar ulterior locuri de muncă.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

“Facultatea de Științe Economice din Alba Iulia este principalul nostru partener când vine vorba de recrutare de forță de muncă înalt calificată, motiv pentru care considerăm că implicarea noastră în formarea viitorilor economiști este necesară. Avem nevoie de oameni bine pregătiți, motiv pentru care încercăm să fim permanent alături de mediul universitar și să sprijinim procesul educațional de calitate. Studenții de azi sunt angajații de mâine, iar noi dorim să contribuim la formarea lor”, declară Voicu Vușcan, administrator ELIT.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Mai multe informații despre procesul de admitere la specializările Facultății de Științe Economice pot fi găsite aici sau pe pagina de Facebook a Facultății.

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share