Alexandru Georgescu preia rolul de director național vânzări al Groupama, din septembrie

Unul dintre liderii pieței de asigurări din România l-a numit pe Alexandru Georgescu în poziția de director național vânzări și membru al Comitetului Executiv al companiei, din 1 septembrie.

Alexandru Georgescu va dezvolta strategia de vânzări în linie cu valorile Groupama și va coordona implementarea planurilor de acțiuni, pentru a continua dezvoltarea sustenabilă a companiei pe piaţa de asigurări.

”Fac parte din echipa Groupama încă de la început – am crescut și m-am dezvoltat într-o companie cu valori și principii puternice, alături de o echipă performantă. În centrul strategiei noastre de vânzări, ca de altfel al întregii noastre activității, vor sta mereu clienții și partenerii noștri, alături de care ne propunem de fiecare dată să dezvoltăm relații de lungă durată, bazate pe încredere, un lucru atât de necesar într-o lume expusă riscurilor”, declară Alexandru Georgescu.

Acesta este membru al echipei Groupama de la intrarea grupului pe piața din România și are o experiență bogată în industria asigurărilor, în roluri multiple din structura de vânzări, de la inspector vânzări, director agenție, la director zonal și director brokeri, leasing și parteneriate strategice. Ca director național de vânzări, va coordona Direcția Vânzări Rețea Proprie, Direcția Brokeri Internaționali și Leasing, Direcția Brokeri Retail, Direcția Parteneriate Strategice Bancassurance, Departamentul Analiză și Dezvoltare Vânzări.

DESPRE GROUPAMA

Lider pe piaţa de asigurări din România, este recunoscut pentru calitatea serviciilor şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor peste un milion de clienţi individuali şi peste 80.000 de companii. Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, cu o istorie de peste 100 de ani, are 32.600 de angajaţi, care deservesc peste 13 milioane de clienţi la nivel global.

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share