Allianz-Țiriac: Croata Mirjana Krolo preia rolul de COO

Din 1 ianuarie 2018, Mirjana Krolo va fi noul Director al Direcției Operațiuni Allianz-Țiriac (COO), funcție ocupată anterior de Cristian Ionescu.

De origine croată, Mirjana Krolo, în vârstă de 42 ani, conduce de peste cinci ani Divizia IT din cadrul Allianz-Țiriac, după ce a ocupat aceeași funcție în cadrul Allianz Zagreb. Cu o experiență consolidată în domeniul tehnologiei informației, dar și în vânzări, Mirjana Krolo este implicată direct în numeroase proiecte ce vizează dezvoltarea operațională și tehnologică a companiei. “Sunt recunoscătoare pentru încrederea acordată și îmi doresc, prin noua poziție, să continuăm îmbunătățirea serviciilor și a performanțelor operaționale, atât pentru clienții noștri, cât și pentru rețeaua noastră de distribuție, prin încurajarea implicării în procesele de dezvoltare tehnologică, dar și în cele privind simplificarea la toate nivelurile”, declară noul COO Allianz-Țiriac.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Virgil Șoncutean, CEO Allianz-Țiriac Asigurări, consideră că aducerea Mirjanei Krolo în echipa de conducere a companiei prezintă avantaje din cel puțin două motive. “Profilul său tehnic și calitățile sale personale ne vor ajuta foarte mult să accelerăm îndeplinirea obiectivelor de digitalizare a business-ului, în contextul în care Allianz-Țiriac își propune să devină nu doar o companie de asigurări cu procese digitalizate, ci o companie de înaltă tehnologie, cu licență de asigurări. În egală măsură, prin numirea sa în calitate de COO, echilibrăm balanța în echipa de Board și asigurăm astfel o diversitate de gen care, cu siguranță, va ușura și mai mult procesul decizional”, arată Virgil Șoncutean.

Articolul anterior

Turcii de la Curent Metal investesc 50 de milioane de euro într-o fabrică de componente pentru mașinile de spălat Arctic

Articolul următor

Angajaţii Dacia primesc sume compensatorii, pentru ca salariul net să nu scadă după mutarea CAS

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share