Amazon se extinde în România şi caută încă 5.000 mp de birouri

Gigantul american Amazon, cel mai mare retailer online din lume, se va extinde cu încă 5.000 mp de birouri în Iaşi, de la finalul anului 2020.

Amazon va ajunge, astfel, la un total de 18.000 mp de birouri moderne, anunță ZF. Până când vi­itoa­rea clădire va fi ga­ta, Amazon a în­chi­riat 3.000 mp în clă­direa Unique Buil­ding, aflată în proximitatea Palas, potrivit datelor de pe piața imobiliară.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Centrul de dez­vol­tare din Iaşi al Amazon are patru departamente: Tech­nology Development, Com­pliance Operations, Retail Services şi Digital Imaging, şi aproape 1.000 de angajaţi. Odată cu extinderea în Iaşi, Ama­zon ar putea ajunge la cel puţin 1.800 de angajaţi, aproape dublu faţă de cât avea la începutul anului trecut, estimează ZF.

Cel mai probabil, cei 5.000 mp de noi birouri vor fi într-un nou proiect dezvoltat tot de antrepre­norul Iulian Dascălu, în condiţiile în care Amazon deține deja circa 13.000 mp în proiectul Palas Iaşi. Anul trecut, în aprilie, Amazon şi-a inaugurat birourile din Bucureşti, unde a închiriat 13.000 mp în clădirea A a proiectului Globalworth Campus.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share