Ambasadorul Franței, Michèle Ramis, părăsește România, după trei ani

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, a primit-o astăzi, în vizită de rămas-bun, pe Michèle Ramis, ambasadorul Republicii Franceze în România, cu ocazia încheierii mandatului său în România.

Michèle Ramis a fost numită în funcţia de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Franţei în România în 20 aprilie 2017. Este diplomat de carieră, cu grad de ministru, și lucrează în Ministerul francez de Externe din 1980. A fost ambasador însărcinat cu ameninţările infracţionale transnaţionale din ianuarie 2013 şi a participat la lupta împotriva diferitelor tipuri de trafic infracţional şi împotriva corupţiei şi spălării de bani. Din 2011 până în 2012, a fost consilier diplomatic în Ministerul Apărării.

Michèle Ramis a ocupat diferite funcţii în Ministerul de Externe (Afaceri Judiciare, resurse Umane, probleme consulare), a avut posturi diplomatice în Columbia, Mexic şi Guatemala, și a lucrat la reprezentanţe ale Franţei pe lângă organizaţii internaţionale de la Viena şi la Conferinţa pentru Dezarmare de la Geneva. A făcut studii de master în Drept, este absolventă a Institutului de Studii Politice de la Paris şi de Ştiinţe Penale şi Criminalistică. Este cavaler al Legiunii de Onoare şi ofiţer al Ordinului Naţional de Merit. 

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Articolul anterior

Altex deschide un nou magazin și angajează casieri și consultanți de vânzări

Articolul următor

Hornbach își continuă extinderea și inaugurează un magazin în Oradea, după o investiție de 28,5 milioane de euro

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share