AmCham Romania are un nou director executiv: Letiția Pupăzeanu preia mandatul de la Anca Harasim

Din 1 iulie, Letiţia Pupăzeanu va deveni director executiv al Camerei de Comerţ Americane în România (AmCham România) și va prelua funcţia de la Anca Harasim, care a ocupat această poziţie timp de 21 de ani.

Anca Harasim va continua să sprijine activitatea AmCham din rolul de consultant de management, până la finalul lunii martie 2022. “Alături de colegii din echipa AmCham, vom rămâne dedicaţi misiunii de a promova viziunea comunităţii AmCham şi priorităţile pentru dezvoltarea sustenabilă a economiei româneşti şi a climatului investiţional din România. Perioada plină de provocări pe care încă o traversăm a contribuit la consolidarea AmCham şi ne-a dovedit încă o dată cât este de importat să fim împreună ca mediu de afaceri şi să contribuim constructiv la identificarea celor mai bune soluţii”, spune Letiţia Pupăzeanu.

După o experienţă de șase ani în USAID (United States Agency for International Development), Letiţia Pupăzeanu s-a alăturat echipei AmCham în 2007, în rolul de Advocacy Manager, și a devenit apoi Policy Director şi director executiv adjunct.

AmCham se află de peste 25 de ani printre cele mai reprezentative asociaţii ale comunităţii de afaceri din România şi un promotor al dialogului public-privat pe teme ce privesc mediul de afaceri, politicile publice cu impact asupra economiei, competitivitatea României sau dinamica relaţiilor comerciale între SUA şi România

Cele peste 450 de companii americane, multinaţionale şi româneşti, membre AmCham România, fac posibilă implicarea comunităţii în promovarea priorităţilor economice pentru multe domenii de activitate, prin grupuri de lucru specializate, precum Pieţe de Capital şi Servicii Financiare, Guvernanţă Corporatistă, Concurenţă şi Ajutor de Stat, Energie, Educaţie, Economie Digitală, Fiscalitate, Mediu , Piaţa Muncii, Sănătate, Fonduri Europene, Achiziţii Publice şi Partneriat Public-Privat, Real-Estate şi Turism. AmCham România este membru acreditat al US Chamber of Commerce şi face parte din reţeaua europeană a organizaţiilor AmCham.

Articolul anterior

Germanii de la Adler Pelzer preiau divizia de sisteme acustice a francezilor de la Faurecia

Articolul următor

Graffiti PR, în Top 5 al agențiilor de comunicare independente pentru care merită să lucrezi, în Europa, Orientul Mijlociu și Africa

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share