Ana Hotels: Vasile Iuga o înlocuiește pe fiica lui George Copos, în fruntea Consiliului de Administraţie

Ex-Managing Partner al PwC Europa de Sud-Est, Vasile Iuga a preluat, de la începutul acestei luni, funcția de preşedinte al Consiliului de Administraţie în cadrul Ana Hotels.

Vasile Iuga o înlocuieşte pe Alexandra Copos de Prada, care a decis să se dedice în întregime business-ului pe care îl conduce. Noul preşedinte al Consiliului de Administraţie Ana Hotels a acumulat o experienţă de management de 26 de ani în cadrul PriceWaterhouseCoopers, unde a lucrat din 1991 şi unde a devenit Partener internaţional în 1997. Între 2004 şi 2015, a ocupat funcţia de Country Managing Partner și a coordonat peste 600 de angajaţi din cinci birouri regionale.

Între 2008 şi 2015, Vasile Iuga a fost Managing Partner al PwC Europa de Sud-Est și a avut în subordine activitatea companiei din nouă ţări. Din 2004, a fost membru al boardului PwC Central and Eastern Europe Management Board. Este licenţiat al Facultăţii de Aeronautică din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti și a absolvit cursuri la Harvard Business School, la London Business School, la Institut Européen d’Administration des Affaires/European Institute of Business Administration (INSEAD, Fontainebleau, Paris) şi la International Institute for Management Development (IMD, Lausanne).

Ana Hotels a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 31,4 milioane euro, în creştere cu zece la sută faţă de 2015, şi a avut un număr mediu de 591 angajaţi,

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share