Platforma de investiții eToro are un nou analist de piață pentru România

Bogdan Maioreanu s-a alăturat eToro, platforma globală de investiții multi-active, în calitate de analist și comentator de piață pentru România.

Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul serviciilor financiare și al investițiilor și un background solid în jurnalism, Bogdan Maioreanu a ocupat diferite poziții de conducere în Corporate Banking la Raiffeisen Bank și OTP Bank. A trecut apoi în consultanță în afaceri și a lucrat pentru mai multe companii, printre care și IBM România. Are un Executive MBA de la ASEBUSS și Washington University și, pe lângă experiența vastă în domeniul bancar și în consultanță, s-a dovedit a fi un trainer și un speaker de succes.

“În activitatea mea, am acordat întotdeauna o mare importanță educării românilor în ceea ce privește finanțele personale. Nimeni nu se naște investitor. Cred că educarea oamenilor cu privire la evoluțiile globale de pe piețele financiare îi va ajuta să ia decizii de investiții mai bune, diversificate, pe termen lung. Sper că experiența și cunoștințele mele vor constitui o resursă esențială pentru cei care doresc să învețe mai multe despre investiții”, spune Bogdan Maioreanu.

Potrivit lui Gil Shapira, Chief Investment Officer la eToro, platforma a înregistrat o creștere uriașă a numărului de persoane care au intrat pe piețele de capital în ultimii doi ani, la nivel global și în România. “Ne concentrăm să oferim investitorilor individuali instrumentele și cunoștințele de care au nevoie pentru a-și asuma un rol activ în gestionarea finanțelor lor și pentru a înțelege importanța investițiilor pe termen lung”, afirmă Gil Shapira.

Misiunea eToro, o platformă de investiții cu active multiple, înființată în 2007, este să facă accesibile piețele financiare globale, astfel încât oamenii să poată tranzacționa și investi într-un mod simplu și transparent. eToro le oferă utilizatorilor opțiunea de a investi într-o gamă largă de active, de la acțiuni, la mărfuri sau active noi, precum criptoactivele. Platforma le oferă și posibilitatea de a alege cum să investească: pot investi direct, pot copia un alt investitor sau pot investi într-o serie de portofolii inteligente.

eToro este o comunitate globală cu peste 20 milioane de utilizatori înregistrați, care își împărtășesc strategiile de investiții; oricine poate copia tranzacțiile celor care au avut cel mai mult succes. Datorită simplității platformei, utilizatorii pot cumpăra, deține sau vinde active, își pot monitoriza portofoliul în timp real și pot tranzacționa oricând doresc.

Articolul anterior

Primul "Ghid de angajare a nevăzătorilor" din România. Nouă meserii accesibile persoanelor cu deficiențe de vedere

Articolul următor

Transavia, prima companie cu capital românesc ce semnează Codul de Conduită al UE pentru practici responsabile în sectorul alimentar

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share