Angajații Continental din Sibiu vor avea propria policlinică Regina Maria, chiar în fabrica în care lucrează

Din 1 martie, salariații unuia dintre cei mai importanți angajatori din centrul țării vor avea posibilitatea să-și trateze problemele de sănătate sau să-și facă analize chiar în fabrica în care lucrează.

Policlinica Regina Maria de la Continental Sibiu va oferi servicii de recoltare analize, ecografie, medicina muncii, endocrinologie, cardiologie, obstetrică-ginecologie, ORL, dermatologie, chirurgie și oftalmologie. Potrivit companiei, în clinică vor fi bineveniți angajaţii Continental și familiile lor – soți, parteneri, copii sau părinți. Costul analizelor și al consultațiilor este acoperit de Continental, prin plata lunară a asigurării medicale, la Signal Iduna, pentru fiecare angajat.

Continental este cel mai mare angajator din județul Sibiu, cu peste 4.000 de persoane care lucrează în producție, dar și în zona de cercetare și dezvoltare. Între 1999 și 2019, Continental a investit circa 1,8 miliarde euro în activităţile din România. Toate cele cinci arii de activitate ale concernului sunt reprezentate aici. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi, este partener într-un joint-venture în Iași şi are un centru de distribuţie a anvelopelor în București. La finalul lui 2019, avea circa 20.000 de angajaţi, dintre care o treime sunt ingineri și informaticieni în centrele de cercetare și dezvoltare, și va continua să angajeze, în funcție de viitoarele proiecte.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

"Mutarea" biroului acasă duce business-ul Miele în România la un nivel-record: peste 13 milioane de euro, în 2020

Articolul următor

Regizorul Radu Jude, în competiția pentru marele premiu, la Berlinală

Articole din aceeași categorie
Total
3
Share