Arctic deschide centre de vaccinare în cele două fabrici ale sale din România

Liderul pieței de electrocasnice din România a deschis un centru de vaccinare împotriva Covid-19 în fabrica sa de frigidere din Găești și va extinde campania de vaccinare și la unitatea de la Ulmi, unde sunt produse mașini de spălat rufe.

Acțiunea derulată de Arctic urmărește să susțină campania națională de vaccinare și se desfășoară în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița și Regina Maria. La centrele de vaccinare organizate de Arctic se vor putea imuniza angajații companiei, familiile lor, inclusiv partenerii și subcontractorii. Serul cu care se va face imunizarea este Pfizer, iar rapelul va fi organizat tot de companie.

“În toată această perioadă plină de provocări, am tratat cu prioritate sănătatea angajaților noștri și a familiilor lor și am aplicat cu cea mai mare responsabilitate toate măsurile de prevenție. Am acționat permanent proactiv și am venit în sprijinul comunităților și a personalului medical care duce în continuare această luptă. Prin campania de vaccinare, venim din nou cu o soluție reală și facem un pas important către revenirea la ceea ce vom putea numi o nouă normalitate”, declară Murat Büyükerk, Chief Executive Officer Arctic.

În prima zi de vaccinare, la centrul deschis în fabrica de la Găești au fost imunizate peste 250 de persoane.

Articolul anterior

Alexandra Diniță este noul președinte al Public Relations Global Network

Articolul următor

Penny pregătește investiții de peste un miliard de euro în România, până în 2029

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share