Alexandra Diniță este noul președinte al Public Relations Global Network

General Manager al agenției Free Communication, Alexandra Diniță este noul președinte al rețelei Public Relations Global Network (PRGN).

PRGN este una dintre cele mai mari rețele globale de agenții de comunicare independente din lume și reunește peste 50 de organizații de pe șase continente. Free Communication este membru deplin al PRGN din 2014.

Ca președinte pentru mandatul 2021-2022, Alexandra Diniță va prezida activitățile PRGN, în contextul în care industria comunicării, la nivel global, trebuie să se adapteze provocărilor și noilor realități create de pandemie și de efectele acesteia. “Preluarea conducerii unei rețele globale de agenții, într-un an în care lumea sperăm că începe să-și revină din pandemie, reprezintă o adevărată provocare de leadership, din orice perspectivă. Îmi plac provocările și oportunitățile ce apar într-un astfel de context fără precedent”, afirmă Alexandra Diniță.

Arhitect prin formare, Alexandra Diniță a fondat Free Communication în 2002, alături de Laurențiu Niță și Nicoleta Matei. Aleasă de agențiile membre la ultima întâlnire a organizației, Alexandra Diniță este al 30-lea președinte al PRGN și preia mandatul de la Robert Bauer, Managing Partner al agenției Accelent Communication din Viena.

Articolul anterior

Guvernul spaniol obligă companiile care livrează mâncare să-și angajeze curierii cu carte de muncă în cel mult 90 de zile

Articolul următor

Arctic deschide centre de vaccinare în cele două fabrici ale sale din România

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share