arvato inaugurează noul birou din Cluj-Napoca

Furnizorul de servicii de tip contact-center își continuă extinderea operațiunilor din România, prin deschiderea unui nou centru de suport.

Activitatea arvato în Cluj-Napoca va începe pe 27 iunie, în cadrul Liberty Technology Park. Până la sfârșitul anului, compania deținută de grupul media german Bertelsmann își propune să recruteze aici peste 200 de angajați. “Suntem încântați să intrăm pe piața din Cluj-Napoca, un oraș cosmopolit și aflat în plină expansiune. arvato România operează, de peste cinci ani, în Transilvania, în centrele din Brașov și Sibiu, iar Clujul reprezenta următorul pas firesc”, declară Matthias Müller, Director Customer Service Estonia & Romania.

Printre posturile pentru care arvato caută candidați, în centrul de la Cluj-Napoca, se numără cele de team manager, trainer, customer service representative sau administrator de sisteme IT. Principala condiție pentru angajare este cunoașterea uneia din următoarele limbi străine: daneză, finlandeză, norvegiană, suedeză, olandeză și engleză, la nivelul C1, conform Pașaportului Lingvistic European. “Ne concentrăm atenţia către candidaţii cu dorință de muncă, iar vârsta nu este un criteriu. Ei pot avea sau nu experienţă în domeniu, deoarece arvato investește în pregătirea şi formarea lor, prin sesiuni complexe de training. Încurajăm munca în echipă și le încredințăm angajaților sarcini în funcție de nevoile lor individuale, pentru a-și putea realiza atât obiectivele profesionale, cât și cele personale”, precizează Oana Centea, HR Manager arvato România.

Compania va ocupa 1.700 de metri pătrați în cadrul Liberty Technology Park – birouri, zone de relaxare și conexe. Viitorii angajați se vor bucura de un nivel salarial competitiv și de o paletă largă de beneficii: asigurare medicală premium, reduceri la abonamente în cadrul sălilor de fitness partenere, training-uri, teambuilding-uri și concursuri interne. arvato România și-a început activitatea în 2010, iar anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de circa 20 de milioane de euro. Cei peste 1.000 de angajați din cele două centre din Brașov și Sibiu oferă consultanță în 13 limbi. Compania oferă servicii integrate pentru clienți business din întreaga lume: marketing digital, servicii financiare, gestionarea relațiilor cu clienții, servicii IT, vânzări și altele. La nivel internațional, arvato are peste 70.000 de angajați în 40 de țări.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share