Athénée Palace Hilton are un nou director general

Rainer Gieringer preia postul deținut de Aykut Korkmaz, care va îndeplini rolul de director general la Hilton Baku, în Azerbaidjan.

Noul director general are o experiență de 25 de ani în industria ospitalității și în cadrul lanțului de hoteluri Hilton. A deținut, timp de cinci ani, poziția de director general al Hilton Budapest City, în Ungaria, după patru ani petrecuți în Turcia, în funcția de manager de hotel pentru Hilton Istanbul. Anterior, a fost director de operațiuni pentru Hilton Ankara și a condus departamentele operaționale ale hotelurilor Hilton Mainz și Hilton Mersin.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Pe lângă managementul hotelurilor, Rainer Gieringer a acumulat experiență, de-a lungul timpului, prin implicarea în proiecte speciale, precum procesul de rebranding al hotelului Hilton Nicosia sau deschiderea hotelului Hilton Sofia, la începutul anilor 2000. Experiența sa vastă în domeniul ospitalității a început timpuriu, odată cu studiile desfășurate la  Hotelfachschule Villa Blanka, Școala de Management Hotelier din Austria.

Rainer Gieringer revine la București după 13 ani, după ce, între 2003 și 2005, a ocupat funcția de manager de operațiuni food & beverage la Athénée Palace Hilton. “Mă bucur să revin în acest hotel-reper al Bucureștiului și să mă alătur unei echipe care își asumă angajamentul de a furniza servicii de înaltă clasă. Împreună ne vom asigura că Athénée Palace Hilton continuă să le ofere oaspeților experiențe excepționale. În acest sens, vom lansa noi concepte în cadrul restaurantelor și sălilor de conferință, și ne vom adresa atât oaspeților străini, cât și pieței locale. Sunt încântat să mă întorc în București și să observ cum a crescut piața hotelieră locală, de-a lungul anilor. Vom continua să sprijinim industria ospitalității și să promovăm Bucureștiul către turiștii din întreaga lume”, declară Rainer Gieringer.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share