Atos România, recertificată “Great Place to Work”. Trei sferturi dintre angajați sunt mândri să le spună altora că lucrează aici

Compania Atos România a obținut recertificarea Great Place to Work (GPTW), ce o califică drept un angajator de top din perspectiva oferirii unei experiențe pozitive constante la locul de muncă.

Un mediu de lucru productiv, încrederea oferită de managerii lor și mândria de a face parte din echipa Atos sunt aspectele cele mai apreciate de angajații companiei. Cu un Trust Index de 71 la sută, aproape 70 la sută dintre angajați percep Atos drept un loc grozav de muncă.

80 la sută dintre angajați cred că managementul are încredere în oameni pentru a face o treabă bună și 76 la sută sunt mândri să spună altora că lucrează pentru Atos. Diversitatea și incluziunea sunt piloni puternici în companie. 78 la sută dintre angajați simt că pot fi ei înșiși aici și 92 la sută au apreciat că oamenii sunt tratați corect, indiferent de rasă sau origine etnică.

Certificarea se bazează pe rezultatele obținute în urma unui studiu realizat în rândul angajaților. Pe lângă principalele aspecte menționate, angajații Atos au apreciat, în mod special, angajamentul companiei în perioada de urgență pandemică și modalitățile pozitive și agile de lucru ce au fost promovate, alături de atenția crescută acordată problemelor de sustenabilitate, prin inițiative interne și externe, și calitatea relațională percepută la toate nivelurile de activitate, în contextul lucrului la distanță.

“Răspunsurile angajaților noștri ne confirmă că suntem o echipă ce valorizează și vorbește deschis despre importanța respectului și corectitudinii. Mizăm pe faptul că fiecare dintre noi își poate aduce aportul astfel încât experiența de lucru să fie satisfăcătoare și echitabilă, iar acest lucru s-a transpus și feedback-ul lor.

Încrederea oferită, respectul, corectitudinea, mândria de a face parte din echipa Atos și camaraderia sunt cele mai frecvente alegeri ale angajaților noștri în sondaj. Suntem conștienți că investițiile în dezvoltarea angajaților noștri reprezintă o prioritate strategică pe o piață a muncii în continuă și rapidă evoluție. De altfel, cultura organizațională reprezintă o carte de vizită și pentru viitorii candidați, pentru atragerea de noi talente și fidelizarea celor existente”, declară Liliana Rășinar, HR Director Atos România.

GPTW este autoritatea globală de cercetare, consultanță și training care ajută companiile să creeze și să mențină medii de lucru excelente și să împărtășească cheia succesului lor cu alții. Studiul pentru acordarea certificării este unul dintre cele mai prestigioase la nivel internațional, întrucât clasifică mediile de lucru printr-o metodologie complementară în care, pe lângă efectuarea unui audit al departamentului de HR privind managementul, politicile și practicile implementate, consultă și angajații în legătură cu aspecte ale muncii, mediului și relațiilor din companie.

DESPRE ATOS SE

Este lider global în transformare digitală și are peste 109.000 de angajați. Ocupă prima poziție la nivel european în domeniile securității cibernetice, cloud și high-performance computing. Oferă soluții personalizate end-to-end, pentru toate industriile din 71 de țări. Pionier în servicii și produse de decarbonizare, se angajează la un mediu digital securizat și decarbonizat pentru clienții săi.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share