Automobile Bavaria lansează o nouă linie de business

Noua afacere a grupului Automobile Bavaria, Bavaria Mobility, este dedicată pieţei de închirieri de automobile premium.

Bavaria Mobility oferă servicii de mobilitate premium de tip rent a car şi închiriere pe termen lung (Executive Mobility) și se bazează o flotă de peste 70 automobile marca BMW şi MINI, inclusiv cele mai noi modele ale producătorului. Serviciul Executive Mobility oferă o alternativă flexibilă pentru leasingul operaţional. Astfel, clienții îşi pot înlocui maşina o dată sau chiar de două ori pe an, în funcţie de preferinţe şi sezon.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Bavaria Mobility este primul serviciu de mobilitate auto premium din România, dedicat exclusiv unui brand, precum BMW. Prin serviciile oferite, Bavaria Mobility se adresează managerilor companiilor mari şi mijlocii, expaţilor care utilizează autoturisme pe perioade limitate, ambasadelor sau clienţilor care doresc să închirieze un autoturism de ultimă generaţie, într-o stare impecabilă şi condiţii avantajoase. Echipa Bavaria Mobility este formată din specialişti cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul închirierilor auto, leasingului operațional şi al managementului de flotă.

Servicii extinse de mobilitate

“Dezvoltarea unui nou business de mobilitate în cadrul Automobile Bavaria Group face parte din strategia noastră pe termen mediu de extindere a serviciilor pe care le oferim. Un rol important pe care îl are Bavaria Mobility este acela de a oferi un plus de diversitate şi o alternativă de mobilitate pentru clienţii noştri din România, atunci când nu sunt direct interesaţi de achiziţii sau îşi doresc mai multă flexibilitate. Prin serviciul Executive Mobility oferim o alternativă la leasingul operaţional. Clienţii beneficiază de condiţii flexibile la închirierea de automobile pe perioade de timp mai lungi de 30 de zile. Ei au posibilitatea ca în perioada contractuală să îşi schimbe autoturismul, adaptându-l în funcţie de sezon sau de preferinţe”, declară Michael Horst Schmidt (foto), preşedinte Automobile Bavaria Group.

Investiţie de 3 milioane de euro

“Serviciile de închiriere auto premium oferite de Bavaria Mobility au la bază o investiţie de trei milioane de euro, într-o flotă formată exclusiv din modele BMW şi MINI. Fiind membri ai Automobile Bavaria Group, cea mai mare reţea de dealeri BMW din România, putem furniza clienţilor noştri servicii complete de mentenanţă, asigurări, maşină la schimb, asistenţă rutieră şi o abordare personalizată. Pe piaţa românească nu există firme ce oferă servicii de mobilitate/rent-a-car orientate doar spre segmentul premium”, afirmă Rodion Pop, General Manager, Bavaria Mobility.

Clienţii Bavaria Mobility pot să închirieze autoturisme BMW şi MINI la preţuri competitive, de la un preţ de 37 de euro pe zi, cu acoperire naţională. Bavaria Mobility are birouri în Bucureşti, Otopeni, Cluj şi Timişoara, iar în viitorul apropiat va deschide locaţii noi în Iaşi, Sibiu şi Constanţa.

DESPRE AUTOMOBILE BAVARIA GROUP

În cei 23 de ani de activitate, a reprezentat emblema BMW în România. A fost primul importator al mărcii, singurul Centru de Competenţă pentru Vânzări Speciale (autorităţi şi diplomaţi) BMW, primul dealer BMW certificat M, primul agent certificate BMW i. Automobile Bavaria este singurul dealer din sud-estul Europei care deţine un service autorizat Rolls Royce în Bucureşti. Automobile Bavaria Group deţine 12 dealership-uri BMW în România şi este cel mai mare grup de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Sud-Est.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share