Banca Transilvania vorbește italiană: a doua agenție la Roma

Foto: desprejoburi.com

BT (Banca Transilvania) se extinde în Italia, prin deschiderea Agenției Casilina, a doua sa unitate din Roma. BT, singura bancă românească din Italia, este prezentă pe această piață din 2014 și are peste 3.000 de clienți.

Decizia creşterii numărului de unități BT în Italia are la bază comunitatea mare de români din zona în care a fost inaugurată cea mai nouă agenție BT: 30.000 dintre cei aproape 200.000 din Roma şi împrejurimi, respectiv numărul ridicat de companii ale comunității româneşti, cu activități mai ales în domeniul comerțului şi al construcțiilor.

Oferta Agenției BT Casilina este destinată persoanelor fizice şi companiilor și cuprinde depozite, credit imobiliar, BT24 Internet Banking și Mobile Banking, card de debit, servicii de transfer rapid de bani între BT Italia și BT Romania, încasări de cecuri, plăți și încasări SEPA etc. Clienții beneficiază de consultanță în limba română şi italiană, de acces liber la Internet în cadrul agenției, precum și de inițiere în folosirea serviciului BT24 Internet Banking. “Continuăm să ne extindem în Italia, pentru a susține inclusiv peste hotare spiritul antreprenorial românesc şi pentru a fi mai aproape de comunitățile de români. Îi aşteptăm pe clienți cu produse accesibile, cu promoții şi cu o echipă prietenoasă. Agenția Casilina este prima dintre cele două sedii pe care Banca Transilvania şi-a propus să le deschidă în Roma, în acest an”, declară Gabriela Nistor, director general adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.

În Italia, Banca Transilvania are 12 angajați, atât români, cât şi italieni. Programul unităților BT din Italia este de luni până vineri, între orele 8 și 16,30, sâmbăta între 8,30 și 11,30, iar joia este program prelungit, de 8 la 18. Adresa noii agenții BT este Via Casilina, nr. 2043, Roma. Cele mai populare servicii la Sucursala BT Italia sunt transferul de bani către BT România (clienții BT Italia pot transfera până la 10.000 euro, în doar cinci minute, către orice cont BT România, cu un comision de doar trei euro la ghişeu sau doi euro dacă folosesc serviciul de Internet Banking BT24) şi creditul imobiliar pentru achiziționări în România.

În această perioadă, BT Italia derulează campania Prezintă-mi un prieten: clienții BT din Italia care recomandă Banca Transilvania altor persoane pentru a-şi deschide cont curent, primesc câte cinci euro pentru fiecare recomandare de succes, iar prietenii acestora, adică noii clienți BT din Italia, primesc câte zece euro. Promoția este valabilă până pe 31 iulie, exclusiv online, pe site-ul BT Italia.

O altă promoție oferită de BT este pachetul de cont curent cu cost lunar zero: este format din cont curent în lei şi euro, cardul de debit Visa CiaoBT şi BT24 Internet Banking & Mobile Banking. Cardul CiaoBT, destinat persoanelor fizice, este un card de debit, în euro, contactless, care oferă acces la banii din contul curent în euro deschis la unitățile BT Italia. Poate fi folosit pentru plata cumpărăturilor de zi cu zi, oriunde în lume, inclusive online. Cu acest card, clienții beneficiază de următoarele facilități: comision zero pentru emitere şi administrare, comision zero pentru două retrageri lunare de numerar de la bancomatele din Italia. Pentru acest card se poate aplica online, pe site-ul BT Italia.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share