Bayer România: Dr. Gerhard Waltl preia conducerea diviziei Pharmaceuticals

Din 12 iunie, la conducerea diviziei Pharmaceuticals a Bayer România a fost numit Dr. Gerhard Waltl, care devine astfel Country Commercial Lead.

Dr. Waltl a preluat atribuţiile de la Panagiotis Alekos, care gestionează acum operaţiunile Bayer Pharmaceuticals din Cehia şi Slovacia. “Îmi face o deosebită plăcere să mă alătur echipei din România, întrucât acesta nu este doar domeniul pe care îl cunosc foarte bine, ci şi unul aflat extrem de aproape de promisiunea Bayer, aceea de a folosi ştiinţa pentru a crea o viaţă mai bună. Inovaţia este esenţa companiei noastre. Ceea ce ne ajută să avansăm este componenta de cercetare şi dezvoltare – identificarea unor noi molecule, care să le permită oamenilor să se bucure de viaţă din plin. Sunt convins că vom reuşi să ne atingem obiectivele de business stabilite pentru perioada următoare şi ne vom menţine cu un pas înaintea provocărilor actuale”, declară Dr. Gerhard Waltl.

Absolvent al Universităţii Ludwig-Maximilian din München, Dr. Waltl are peste trei decenii de experienţă în segmentul farmaceutic, la nivel internaţional, dublate de competenţe solide în marketing şi managementul proiectelor globale şi studii în domeniul economic. Parte a echipei Bayer din 1983, Dr. Waltl a condus atât echipe globale complexe, cât şi entităţi locale, din numeroase ţări europene. Recent, a preluat atribuţii şi în zona de conformitate, protecţie a datelor şi optimizarea proceselor de înfiinţare a reprezentanţelor locale.

DESPRE BAYER

Este o companie globală cu principale competenţe în medicină şi agricultură. În anul fiscal 2016, Grupul avea aproximativ 115.200 de angajați şi a înregistrat vânzări de 46,8 miliarde de euro. Cheltuielile cu capitalul s-au ridicat la 2,6 miliarde, iar cele cu proiectele de cercetare şi dezvoltare la 4,7 miliarde de euro.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share