Mercedes-AMG își serbează semicentenarul alături de Simona Halep

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz România și Simona Halep a debutat în primăvara acestui an, cu finalista de la Roland-Garros la volanul unui model Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé.

Pe durata colaborării cu Mercedes-Benz România, Simona va avea la dispoziție o suită de modele Mercedes-AMG. Pe parcursul sezonului cald 2017, va conduce un Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet. “Simona Halep reprezintă un exemplu de pasiune pentru performanță și excelență sportivă, și suntem mândri să facem echipă cu ea în anul aniversar al semicentenarului Mercedes-AMG. Atât Simona, cât și Mercedes-Benz România, au același țel – să fim The Best, iar asta face acest parteneriat să fie unul autentic și o potrivire perfectă pentru ambele părți”, declară Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars și CEO Mercedes-Benz România.

Parteneriatul marchează aniversarea a 50 de ani de excelență și performanțe sportive specifice Mercedes-AMG. “Mă bucur să am parte de susținerea Mercedes-Benz România în acest an important, atât pentru mine, cât și pentru Mercedes-AMG. Îmi doresc ca aniversarea a jumătate de secol de existență AMG să fie una memorabilă și, continuând tradiția sportivă a grupului, să realizăm cât mai multe performanțe împreună”, spune Simona Halep.

În 2017, compania din Affalterbach marchează cea de-a 50-a aniversare. Pe parcursul acestei jumătăți de secol, Mercedes-AMG a înregistrat multiple performanțe, a stabilit numeroase recorduri în segmentul sportului cu motor și este vârful de lance în materie de performanțe sportive al concernului. În acest an, oferta Mercedes-AMG include peste 50 modele – de la limuzine sau versiunile estate, până la o gamă vastă de SUV-uri și coupé-uri.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share