Beiersdorf România are un nou Country Manager

Martin Stoebe este noul Country Manager Beiersdorf România, Bulgaria și Moldova, din 1 decembrie 2021. A preluat funcția de la Fatih Alpaslan, care s-a alăturat Beiersdorf Polonia, în calitate de Country Manager.

Cu o experiență de peste 14 ani în industria bunurilor de larg consum, Martin Stoebe face parte din echipa Beiersdorf din 2015. Timp de patru ani, a deținut funcția de Country Manager Columbia, iar din iunie 2021 și până de curând a fost Global Manager pentru proiecte strategice.

“România și Bulgaria au înregistrat o dinamică impresionantă în ultimii ani. Fac parte dintre țările cu cea mai rapidă creștere din Europa și ne așteptăm să joace un rol din ce în ce mai relevant”, declară noul Country Manager Beiersdorf România, Bulgaria și Moldova.

Martin Stoebe are un master în Administrarea Afacerilor, absolvit în 2008 la Universitatea din Mannheim, iar în 2012 a obținut titlul de Doctor în Marketing la Universitatea din Hamburg. În calitate de Country Manager pentru România, Bulgaria și Moldova, se va ocupa de strategia operațională și de dezvoltare a bussines-ului pentru cele trei țări.

Articolul anterior

Care este impactul liderului în procesul de transformare

Articolul următor

Cel mai sărac bogat…

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share