Belgienii de la Ahold Delhaize numesc primul român la conducerea Mega Image

Din 1 octombrie, Vassilis Stavrou devine Brand President al Alfa Beta, în timp ce Mircea Moga va fi Brand President al Mega Image.

În prezent Brand President al Mega Image în România, Vassilis Stavrou va ocupa locul lăsat vacant de Leonidas Vrettakos, care se va retrage din activitate la sfârşitul lunii septembrie. Vassilis Stavrou şi-a început cariera în Alfa Beta în 1994 şi a trecut prin diferite roluri, precum Logistică, Asigurarea Calității și Resurse Umane.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Mircea Moga (foto), în prezent SVP Comercial și Logistică în cadrul Mega Image, îi va succeda lui Vassilis Stavrou ca Brand President al Mega Image. “Cunoştințele profesionale şi experienţa vastă a lui Mircea în cadrul companiei îl fac candidatul perfect pentru a continua cultura de orientare către client a Mega Image, precum şi traiectoria de dezvoltare a acesteia. A participat la dezvoltarea companiei și a contribuit la creşterea sa de la patru magazine, când şi-a început cariera în Mega Image, la mai mult de 620, în prezent”, declară Frans Muller, CEO al Ahold Delhaize.

Articolul anterior

Fără precedent: companiile românești, americane și germane fac un "apel la responsabilitate pentru România"

Articolul următor

Ubisoft crește salariile pentru entry-level game testeri

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share