Ubisoft crește salariile pentru entry-level game testeri

Departamentul de Quality Control al Ubisoft include 1.000 de angajați: specialiști, dar și pasionați de gaming aflați la începutul carierei, atrași de oportunitățile reale de creștere profesională.

În prezent, salariul pentru acest post este de 2.390 de lei, plus tichete de masă. “Ubisoft continuă să reprezinte o rampă de lansare pentru cei care își doresc o carieră în industrie și își asumă activ rolul de mentor care suplinește lipsa unei specializări universitare dedicate dezvoltării jocurilor video. Procesul de recrutare implică, pe lângă bifarea cerințelor obligatorii de cunoaștere a limbii engleze și suitei Microsoft Office, identificarea candidaților cu o bază solidă de soft skills, pe care să construim fundația tehnică de cunoștințe în domeniu”, declară Grigoriada Stroe, HR & Operations Director Ubisoft România, Serbia și Ucraina.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Angajații pe pozițiile entry-level din departamentul de testare au acces și la programe de training intern, unde seniorii cu experiență își împărtășesc cunoștințele despre pașii necesari în construirea unei cariere în industrie. Juniorii se pot orienta către departamentul de Producţie (programare, artă, game design) sau pot avansa în același department, dar în direcția de leadership sau specializare – Compliance, Network, Specialised testing.

Pe lângă remunerația salarială și tichete de masă, au acces la sala de fitness din sediul companiei, la jocuri, inclusiv posibilitatea de a accesa resurse de e-learning specifice industriei, și au alte facilități care să le asigure condiții optime de dezvoltare pe plan personal și profesional. În funcție de vechimea în companie, ei beneficiază și de asigurări de viață și sănătate și un fond de pensie facultativă.

După angajarea în studioul Ubisoft București, game tester-ii pot contribui activ la modelarea unora dintre cele mai cunoscute jocuri și francize AAA ale companiei la nivel mondial: Assassin’s Creed, Far Cry, The Division, Watchdogs, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, For Honor, Steep, The Crew, Skull & Bones, South Park, Raving Rabbids, Rayman, Rocksmith, și o serie de titluri pentru dispozitivele mobile (iOS, Android, inclusiv jocuri pentru VR).

Ubisoft este unul dintre cei mai vechi angajatori din industria IT și primul din domeniul jocurilor video, cu o vechime de 25 de ani în România și peste 1.700 de angajați în departamentele Producție, Quality Control și IT.

Articolul anterior

Belgienii de la Ahold Delhaize numesc primul român la conducerea Mega Image

Articolul următor

Piciorul lui Akinfeev

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share