betahaus intră pe piața din România și deschide un spațiu de coworking în centrul Bucureștiului

Una dintre mărcile care au făcut pionierat în domeniul spațiilor de coworking din Europa, cu locații în Berlin, Hamburg, Barcelona și Sofia, deschide primul său spațiu din România.

Spațiul de coworking profesional, complet echipat, este situat în centrul Bucureștiului, în zona Piața Victoriei. Amplasat pe două etaje, în clădirea Premium Plaza, cu o capacitate de peste 170 de locuri, betahaus Victoriei oferă condiții exclusive în 2024 pentru primii săi membri.

Decizia de deschidere a spațiului de coworking din București are la bază succesul celor două locații din Sofia, inaugurate anul trecut. Situate în două dintre cele mai mari districte de afaceri din Sofia, acestea ocupă o suprafață totală de 3000 mp, sunt deținute de Grupul GTC și operate de betahaus. Printre clienții Betahaus Sofia se numără unele dintre cele mai importante companii din Bulgaria, precum KBC Global Services, Telefonica Tech și Solar Edge.

În Piața Victoriei, betahaus a creat cel mai avansat și elegant spațiu pe care îl deține acum. Este mobilat conform celor mai înalte standarde de birou și gestionat cu cea mai recentă infrastructură IT, control acces și soluții de securitate. Printre facilitățile principale se numără recepția disponibilă pe tot parcursul programului, sălile de conferințe, cabinele telefonice, imprimanta de clasă business, bucătăriile complet echipate și dotate cu cafea și ceai de înaltă calitate, și spațiile pentru evenimente.

betahaus este una dintre primele companii pentru spații de coworking din Europa, cu locații în Berlin, Barcelona, Hamburg, Sofia și București. Fondată în 2009, în Berlin, compania a devenit un loc unde oamenii puteau schimba mediul tradițional de birou. Comunitatea este o combinație de startup-uri disruptive, agenții digitale și de marketing, companii globale de tehnologie, reprezentanți corporativi, designeri, arhitecți și alți freelanceri.

Printre membrii comunității globale betahaus se numără Rakuten Viber, KBC Global Services, Omio, Vimeo, Telefonica Tech, Coursera, Siemens, Office RnD, Rambus, thyssenkrupp, Orderbird sau ZAYO. Grupul GTC este principalul investitor și dezvoltator imobiliar axat pe Polonia și capitalele din Europa Centrală și de Est. Din 1994, a dezvoltat 81 de proprietăți de birouri și retail, cu o suprafață de peste 1,4 milioane mp în Europa Centrală și de Est. Gestionează activ un portofoliu imobiliar de 46 de clădiri comerciale, care oferă circa 753.000 mp de spații de birouri și retail închiriabile, în Polonia, Ungaria, România, Serbia, Croația și Bulgaria.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share