Biblioteca Naţională a României are un nou manager

Carmen Mihaiu a fost desemnată câştigătoare a concursului de proiecte de management organizat pentru Biblioteca Naţională a României.

Conform legii, este declarat câştigător candidatul care a obţinut cea mai mare medie, cu condiţia ca aceasta să fie de minimum 7. Carmen Mihaiu a obţinut nota 8,18. Din 28 ianuarie, a fost manager interimar al Bibliotecii Naţionale. Absolventă a Facultăţii de Litere – Universitatea din Bucureşti (1997), Carmen Mihaiu a fost, din 2015, şef serviciu interimar al Serviciului Marketing şi Comunicare, la Biblioteca Naţională a României.

Biblioteca Naţională a României are ca misiune identificarea, dezvoltarea, organizarea, conservarea, cercetarea, comunicarea şi punerea în valoare a patrimoniului documentar naţional, precum şi a fondului Românica, ce reuneşte documente apărute în străinătate, referitoare la România şi la poporul român, publicaţii ale autorilor români apărute în străinătate, în orice limbă, publicaţii în limba română ale autorilor străini apărute în străinătate. BNR organizează Depozitul Legal, principală sursă documentară în ceea ce priveşte cunoaşterea culturii şi civilizaţiei româneşti.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Policolor a finalizat construcția noii fabrici de lacuri și vopsele din București

Articolul următor

Succes american, codat în România. IT-ul, în topul celor mai profitabile sectoare de investiții pentru companiile americane din România

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share