Bitdefender cumpără o companie australiană și deschide birouri proprii la Melbourne

Ca parte a strategiei de expansiune globală a business-ului pe segmentele consumer și enterprise, Bitdefender preia partenerul de pe piața australiană, compania SMS eTech.

Achiziția derulată de Bitdefender întărește poziția companiei în regiunea Asia-Pacific și la nivel global, prin crearea subsidiarei proprii Bitdefender Australia. Prin integrarea unei linii de business a distribuitorului SMS eTech, care se ocupă cu distribuția produselor sale în Australia și Noua Zeelandă, Bitdefender își stabilește în mod direct prezența prin deschiderea unui birou în Melbourne, primul al companiei, în această regiune a lumii. Bitdefender a preluat angajații SMS eTech responsabili de portofoliul Bitdefender, cu obiectivul de a consolida vânzările online, rețeaua de parteneri și expansiunea în regiune.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Produsele Bitdefender sunt disponibile pe piața australiană de 13 ani, iar în ultimii patru ani SMS eTech a fost partenerul exclusiv al Bitdefender și a raportat creșteri ale business-ului de 55 la sută, cu accent pe vânzările către companii. “Această decizie strategică va contribui la creșterea susținută, de două cifre, pe care o traversăm. Bitdefender Australia va avea un rol-cheie în dezvoltarea business-ului și brandului Bitdefender la nivel global”, spune Florin Talpeș (foto), CEO al Bitdefender. “Achiziția a fost pasul firesc în relația dintre cele două companii. SMS eTech a fost dintotdeauna pregătită să sprijine brandurile să se stabilească în Australia și Noua Zeelandă. Aștept cu entuziasm să văd cum Bitdefender își accelerează prezența pe piață cu soluțiile de securitate recunoscute pe tot mapamondul”, afirmă Colin Westbury, Managing Director al SMS eTech.

Decizia vine după ce Bitdefender a preluat, în 2017, partenerul din Franța, Profil Technology, responsabil de vânzarea soluțiilor de securitate românești, din 2001. Bitdefender a devenit un jucător puternic pe piața soluțiilor de securitate – controlează o treime din piața soluțiilor achiziționate în magazine și protejează mai mult de un milion de calculatoare de business din Hexagon. Bitdefender a deschis, în urmă cu doi ani, birouri proprii și în Italia, Suedia și Canada.

Modelul de business al Bitdefender presupune prezența pe anumite piețe fie prin birouri proprii, fie prin parteneri exclusivi, ce gestionează integral activitățile de vânzări și marketing pentru produsele Bitdefender. Decizia asupra deschiderii de birouri proprii sau a achiziției unor parteneri se ia cu scopul de a accelera dezvoltarea Bitdefender în piețele de importanță strategică, prin investiții masive, menite să întărească relația cu distribuitorii și clienții. Bitdefender și-a stabilit prezență locală în SUA, Franța, Germania, Danemarca, Spania, Italia, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Suedia, Canada.

Articolul anterior

Antrenorul de... antreprenori

Articolul următor

QS Graduate Employability: Universitatea din București, singura universitate românească în clasamentul angajabilității

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share