Brașov: 76 de studenți practicanți și 54 de elevi s-au “angajat în vacanță” la Schaeffler

Vara aceasta, Schaeffler România a continuat seria de programe educaționale dedicate elevilor și studenților, și le-a oferit oportunitatea de a se dezvolta profesional într-un cadru formal.

Dacă pentru mulți elevi sau studenți vacanța de vară se rezumă la distracție cu prietenii, vara aceasta, Schaeffler Romania a venit cu alternativa: le-a oferit tinerilor ocazia să se alăture echipei companiei, să învețe direct de la specialiști și să-și descopere pasiunile.

Elevii care au părinții angajați în companie s-au putut bucura de experiența “angajat în vacanță”, care presupune ca, timp de 30 de zile, elevii să fie parte a unei echipe din producție și să devină membri activi ai acesteia. Vara aceasta, în program sunt implicați 54 de elevi și mai mult de 45 de mentori, care au grijă ca elevii să fie îndrumați corect.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Tot în aceasta perioadă, în cadrul practicii studențești de vară, 76 de studenți lucrează alături de cei mai buni ingineri, proiectanți și specialiști din Schaeffler, în zona lor de interes, și au ocazia să pornească în drumul lor profesional cu o experiență utilă.

Grupul Schaeffler este un furnizor integrat pentru sectoarele auto și industriale și lider pe plan mondial în acest domeniu. Portofoliul său include componente de înaltă precizie și sisteme pentru motor, transmisie și șasiu, și soluții pentru lagăre de rostogolire și de alunecare, pentru o multitudine de aplicații industriale. A generat vânzări de circa 14,2 miliarde de euro în 2018. Cu aproximativ 90.500 de angajați și 170 de locații în peste 50 de țări, Schaeffler este una dintre cele mai mari întreprinderi de familie din lume.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share