Brașov: Marii angajatori recrutează ingineri și experți IT, la BESTEngineer

În 27 și 28 octombrie, câteva dintre cele mai mari companii din Brașov le dau întâlnire candidaților la târgul de joburi de la Coresi Shopping Resort, între orele 10 și 18.

Multe dintre companiile prezente la ediția aceasta recrutează IT-iști și ingineri în departamentele de producție, procesare, proiectare, calitate, testare, calcule sau în alte departamente, și propun salarii competitive și beneficii raportate la nivelul experienței candidatului.

Pentru tinerii ingineri, proaspăt absolvenți ai unei facultăți de Inginerie, Chimie, Fizică sau Matematică, Grupul Prysmian, din Slatina, are următorul mesaj: “Would you rather wait for the future or build it?”. Liderul mondial în design și producție de cabluri caută la Brașov viitorii “BEST” ingineri, dornici de a urma o carieră tehnică internațională, prin programul “Build the Future”. Continental Powertrain și In-tech oferă joburi și internship-uri plătite pentru absolvenții unei facultăți de Inginerie sau IT, iar alte companii – precum Premium Aerotec, Dräxlmaier, Metro Systems, Canam Group, Quin, Stabilus, Hutchinson, Elektrobit, Altran Solutions, Rubico-X-IT-ing, Olympus – Fabrica de Lapte Brașov, NoBug Consulting și ISKO – vor  fi prezente cu oportunități de carieră în IT și inginerie.

Din 2013, BESTEngineer a adus în fața inginerilor și experților IT din Brașov peste 120 de companii angajatoare, iar mii de candidați și-au început sau schimbat cariera.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share