British American Tobacco România are o nouă conducere

Ram Addanki va conduce, de la București, operațiunile British American Tobacco din regiunea Europa Centrală și de Sud. Aria Europa Centrală și de Sud include opt țări, care raportează României de la sfârșitul lui 2017: Bulgaria, Serbia, Albania, Macedonia, Bosnia-Herțegovina, Muntenegru, Slovenia, Croația și Kosovo.

Ram Addanki s-a alăturat companiei British American Tobacco în 1994. De atunci, a îndeplinit responsabilități în mai multe regiuni ale lumii și a dobândit o perspectivă globală asupra companiei. Înainte să se alăture British American Tobacco România, Ram Addanki a condus filialele BAT din Croația, Slovenia și Bosnia-Herțegovina, acum parte a Ariei Europa Centrală și de Sud.

De-a lungul timpului, a ocupat și funcțiile de director financiar în Turcia, manager de audit al Ariei în Moscova, director de finanțe în Marea Britanie și în Irlanda, și director financiar regional în Europa și Cehia. Noul director al Ariei Europa Centrală și de Sud și-a început cariera la British American Tobacco acum 24 de ani, în cadrul VST – companie asociată BAT în India.

British American Tobacco este cel mai mare jucător de pe piața tutunului din România, cu o cotă de piață de 55 la sută. În 2016, BAT România a realizat afaceri de 8,1 miliarde de lei, în creștere cu 11 la sută față de anul anterior, iar profitul companiei a fost de peste 672 de milioane de lei, un plus de 55 la sută față de 2015.

Articolul anterior

Premieră pe piaţa spaţiilor de birouri: piscină și pistă de alergare pentru angajați, într-un parc de afaceri

Articolul următor

Ryanair recrutează însoţitori de bord în România

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share